Фіолетовий - це колір Mul-T-Lock ClassicPro! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Фіолетовий - це колір Mul-T-Lock ClassicPro!

  • 13.06.2018

    Фіолетовий - це колір Mul-T-Lock ClassicPro!

    Фіолетовий - це колір Mul-T-Lock ClassicPro!

    Компанія SPV Company Ltd відслідковує сучасні тренди та реалізує продукцію, яка в тому числі відповідає вимогам дизайну. Саме тому відбулося оновлення пластику голови ключа Mul-T-Lock ClassicPro, і вона стала фіолетовою.

    Фіолетовий - це колір Mul-T-Lock ClassicPro!
     

    Нещодавно фахівці у галузі колірних комунікацій компанії Pantone повідомили, що фіолетовий колір буде лідером серед кольорів цього року. А це значить, що будь-які аксесуари в такому відтінку можуть мати більший попит, ніж інші. Фіолетовий відноситься до категорії домінуючих кольорів. Його обирають люди більш рішучі, сміливі, які мають почуття стилю.

    Фіолетовий - це колір Mul-T-Lock ClassicPro!

    ClassicPro - це унікальна запатентована розробка Mul-T-Lock, яка була випущена на заміну Classic.

    Чому ми обрали саме фіолетовий?

    Використання нового кольору для пластикової голови ключа Mul-T-Lock ClassicPro було зроблено у зв’язку з наступними причинами:

    • Фіолетовий колір постійно входить в список найбільш трендових, тому подібне рішення завжди буде актуальним.
    • Саме фіолетовий – це колір бренду Mul-T-Lock ClassicPro, тому його використання дозволить легко асоціювати ключі саме з цією платформою.
    • Колір голови ключа по тону асоціюється з темно-синім кольором МТ5 та Interactive, що виділяє патентовані платформи.
     

    Нагадаємо, циліндрова платформа Mul-T-Lock ClassicPro є однією з найбільш доступних професійних платформ. В SPV Company Ltd ви можете найближчим часом замовити комплекти циліндрів Mul-t-lock Classic Pro і ключів з головою фіолетового кольору.

     
    lock.uaЗамовляйте циліндри ClassicPro на сайті-вітрині lock.ua і користуйтеся широким набором сервісних опцій, які надає ця платформа!
     

    Циліндр Mul-T-Lock ClassicPro Детальний огляд та Розпаковка

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору