Навчальний семінар з автомобільної безпеки від спеціалістів SPV Company Ltd / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Навчальний семінар з автомобільної безпеки від спеціалістів SPV Company Ltd

  • 16.11.2018

    Навчальний семінар з автомобільної безпеки від спеціалістів SPV Company Ltd

    Навчальний семінар з автомобільної безпеки від спеціалістів  SPV Company Ltd

    Навчання – запорука розвитку. З кожним роком ринок стає ширшим і для того, щоб бути завжди попереду, необхідно йти в ногу з часом. 13 листопада фахівці SPV Company Ltd провели навчальний семінар для партнерів Департаменту Безпеки Автомобілів з продукції Construct і Spetrotec. Були присутні представники автосалонів та установчих центрів. Семінар складався з двох частин: теоретичної та практичної.

     
     

    У ході теоретичної частини була проведена лекція щодо продукції компанії Construct і Spetrotec. Було обговорено переваги механічних та електромеханічних замків над сигналізаціями. Фахівці SPV Company Ltd відповіли на всі питання та проконсультували гостей семінару.

     
     

    Також приділили увагу та провели детальну ознайомчу лекцію щодо користування онлайн вітриною. Менеджер SPV Company Ltd  розказав та показав на практиці як обирати потрібний продукт, керувати фільтрами та дивитися інформацію, яка цікавить щодо технічних характеристик. Розроблена онлайн вітрина була створена для того, щоб наші клієнти могли отримати повну інформацію щодо продукту, при чому не витрачаючи багато часу, а також замовити продукцію онлайн у будь-який зручний час 24/7.

     
     

    Практична частина була проведена задля того, щоб нові робітники салонів та установчих центрів навчилися правильно встановлювати протиугінні замки від CONSTRUCT. Майстер клас надав керівник Construc Ательє. На Volkswagen Golf був встановлений замок КПШ від чеської компанії CONSTRUCT. У ході монтажу замка партнери отримали відповіді на всі питання, які їх цікавили.

     
     

    Сподіваємося, що нові знання будуть використані на користь. Чекаємо на наступний семінар від фахівців SPV Company Ltd.

     
    lock.uaТакож, подивитись весь асортимент протиугінних замків та замовити їх ви можете на вітрині 24/7 - lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору