Фахівці SPV Company Ltd завершили роботу над будівлею Резиденції Генерального Консульства Польщі у Львові / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Фахівці SPV Company Ltd завершили роботу над будівлею Резиденції Генерального Консульства Польщі у Львові

  • 17.05.2011

    Фахівці SPV Company Ltd завершили роботу над будівлею Резиденції Генерального Консульства Польщі у Львові

    Фахівці SPV Company Ltd завершили роботу над будівлею Резиденції Генерального Консульства Польщі у Львові
    Фахівці SPV Company Ltd завершили роботу на черговому корпоративному об'єкті. У новій будівлі Резиденції Генерального Консульства Польщі у Львові встановлено продукцію безпеки, імпортером якої є  компанія SPV Company Ltd.
     
    Авторизовані специфікатора SPV Company Ltd провели комплексний аналіз і запропонували рішення контролю та розмежування доступу для об'єкта відповідно до запиту клієнта і згідно з обумовленими параметрами допомогли польському системному інтегратору в його реалізації.
     
    Нова будівля Генерального Консульства Польщі у Львові перш за все буде служити громадянам України, які звертаються до установи за візовими послугами. Щодня в Генконсульстві видається рекордна кількість віз - більше тисячі. З 21 квітня польські дипломати вже почали прийом відвідувачів і видачу віз безпосередньо в новому будинку.
     
    Авторизовані специфікатора SPV Company Ltd виконали роботи з установки зовнішніх і внутрішніх дверей підвищеного рівня безпеки, виконавчих елементів замикання в систему контролю доступу від провідних світових лідерів: MUL-T-LOCK (мультілок), ABLOY (аблой), SECURITRON (секьюрітрон), EFF-EFF (ефеф), RYOBI (ріобі), ROSSLARE (рослер), LINK (лінк), SATEL (сетел).
     
    Успішна реалізація чергового проекту з рішення контролю доступу в корпоративному секторі підтвердила статус SPV Company Ltd, як компанії, яка може запропонувати комплексне рішення безпеки для будь-якого об'єкта України.
     
     
     
      
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору