Звідки ти з’явився, CONSTRUCT? / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Звідки ти з’явився, CONSTRUCT?

  • 29.03.2019

    Звідки ти з’явився, CONSTRUCT?

    Звідки ти з’явився, CONSTRUCT?

    Вам цікаво дізнатися, як маловідома невеличка майстерня в чеській провінції перетворилася в європейського лідера з виробництва продуктів безпеки для захисту авто від викрадання - CONSTRUCT?

     
    Понад 20 років чеська компанія CONSTRUCT (конструкт) є провідним європейським виробником механічних протиугінних систем. Понад 20 років чеська компанія CONSTRUCT (конструкт) є провідним європейським виробником механічних протиугінних систем.
     

    Та все дуже просто. В 1991 році в невеличкому чеському місті Велки Межерічі, в скромних умовах підсобного приміщення засновника бренда Петра Амброжа (Peter Ambrož) виготовили перший механічний блокіратор CONSTRUCT для автомобіля Skoda Favorit. Нічого надзвичайного. Але було ноу хау, яке полягала в тому, що на відміну від уже популярного на той час Mul-T-Lock, цей блокиратор не потребував для замикання-відмикання маніпуляцій зі скобою або штирем. Управління замком здійснювалося лише ключем. Для замикання замка потрібно було вставити ключ в циліндр, повернути його водночас натиснувши на циліндр, який починав рухатися вперед до фіксації в замкнутому стані. Відмикався замок обертом ключа, циліндр під дією пружини виходив із замкнутого положення. З технічної точки зору перші блокиратори CONSTRUCT були натискного типу дії . В них використовувався підпружинений циліндр, який рухався вперед та назад в кожусі замка і таким чином здійснював управління положенням прямого блокуючого штифта, який входив в стопорний хомут. Замок значно покращував зручність в користуванні, однак таке перше технічне рішення CONSTRUCT моделі Skoda Favorit на практиці досить обмежувало його поширення для застосування на багатьох інших транспортних засобах.

     
    CONSTRUCT CONSTRUCT CONSTRUCT
     

    І тому 1992 рік ознаменувався для розвитку CONSTRUCT появою нового технічного рішення, яке було застосовано для виробництва протиугінного замка для Skoda Felicia. Знову нічого особливого, але було ноу хау! В цьому замку зв'язок між блокуючим піном та замковим циліндром вже здійснювався не за допомогою прямого штифта, а за допомогою гнучкого тросу-боудену. Це вирішило проблему, як поєднати місце найбільш ефективного блокування механізму КПШ з найбільш ергономічним й зручним розташуванням циліндру в інтер’єрі салону. Новий безштирьовий протиугінний замок CONSTRUCT водночас мав покращені характеристики по відношенню до раніше існуючих, як за ефективністю так і за ергономікою. Не дивно, що він відразу почав набувати попиту.

     
    CONSTRUCT CONSTRUCT
     

    З 1992 року почалася співпраця CONSTRUCT з авторизованими автосалонами. Для цього  CONSTRUCT пройшов сертифікацію та отримав перший Сертифікат Інституту кримінології Федеральної кримінальної поліції.

    В 1993 CONSTRUCT почав реконструкцію першого виробничого приміщення 

     
    CONSTRUCT
     

    В 1993 році - CONSTRUCT зареєстрував логотип своєї торгівельної марки «Шлем Рицаря»В цьому ж році CONSTRUCT зареєстрував логотип своєї торгівельної марки «Шлем Рицаря»

    В 1994 році розпочалося стратегічне партнерства з Skoda Auto. Виробник Skoda Auto включив механічну систему безпеки виробництва CONSTRUCT в асортимент оригінальних аксесуарів Skoda. CONSTRUCT зареєстрував корпорацію CONSTRUCT A&D s.r.o. та отримує Перший Сертифікат Уряду Чеської Республіки оригінальних чеських продуктів, які відповідають строгим критеріям якості. А найкрупніша чеська страхова компанія «Ческа Пойіштьовна» затвердила протиугінний блокиратор CONSTRUCT, як рекомендований до застосування.

    В 1995 році CONSTRUCT отримує перші закордонні Сертифікати: SGS-ICS, Hamburg, Germany, TÜV - Bayern Sachsen, Garching. Продажі замків CONSTRUCT досягають відмітки 50 000.

    В 1996 році CONSTRUCT стає експортером своїх виробів за кордон. Отримано експертний висновок штабу поліції в Будапешті. Отримано сертифікат TÜV Österreich, Відень, Австрія. 

    В 1997 виробництво CONSTRUCT сертифіковано згідно Сертифіката якості ISO 9001:94 

    Отримано Бельгійський сертифікат ANPI NVBB, Сертифікат Болгарського інституту стандартів та метрології, Сертифікати Австрії та Угорщини. CONSTRUCT стає постійним членом асоціації технічних служб безпеки Чеської Республіки. 

    В 1998 завершено будівництво нового заводу в Велки Межерічі . CONSTRUCT перебирається в нові цехи. В Празі відкривається офіс компанії CONSTRUCT. Розпочата корпоративна співпраця в Чеській Республіці з VOLVO. Цей проект увінчався включенням системи безпеки CONSTRUCT до переліку оригінальних аксесуарів бренду VOLVO.

     
    CONSTRUCT CONSTRUCT
     

    В 1999 році CONSTRUCT робить наступний крок в досконавленні своїх систем, розробляє та патентує нову консольну конструкцію замка, яка поєднує міцний панцирний корпус з гнучкою системою управління блокування важеля КПШ за допомогою підпружиненого кулачка.

     
    CONSTRUCT CONSTRUCT CONSTRUCT
     

    Відбувається міжнародна реєстрація торгової марки CONSTRUCT відповідно до Мадридського протоколу в 30 країнах.

    CONSTRUCT LOCK отримує Атестат в Асоціації страхувальних компаній в Брюсселі, Бельгія.

    Восени 1999 року починається співпраця CONSTRUCT з українською фірмою SPV Company, яка на той час налічувала всього 5 років свого існування, але вже займала провідне місце в Україні, як імпортер продукції Mul-T-Lock. Відбулося поєднання професійного виробника з професійним дистрибутором, що не мого не дати позитивних наслідків для обох компаній. 

    В Україні була реалізована маркетингова політика, яка поєднала найкращі на той час технічні досягнення: на ринок України вийшов протиугінний замок CONSTRUCT з циліндром Mul-T-Lock, який беззаперечно став лідером в галузі механічного захисту авто від викрадення.

    З того часу впродовж вже 20 років історія фірм CONSTRUCT та SPV Company пишуться разом. Про це читайте в наші наступній статті «CONSTRUCT та SPV - 20 річна витримка».

     
    Повна протиугінна пропозиція Construct
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору