"СПВ Компані Лтд» виступила консультантом і продавцем продукції для торгової мережі «Амстор» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > "СПВ Компані Лтд» виступила консультантом і продавцем продукції для торгової мережі «Амстор»

  • 15.04.2011

    "СПВ Компані Лтд» виступила консультантом і продавцем продукції для торгової мережі «Амстор»

    Портфель реалізованих «СПВ Компані Лтд» проектів поповнився черговим корпоративним об'єктом. У Донецьку для центрального офісу торговельної мережі «Амстор», одного з лідерів роздрібної торгівлі в Україні, яка покриває практично всю східну частину країни, було розроблено пропозицію по організації контролю доступу. Перед фахівцями «СПВ Компані Лтд» було поставлено завдання щодо підбору замків і дотягувачів, при монтажі яких не порушувався б зовнішній вигляд офісних дверей, при цьому забезпечує високий рівень безпеки та надійності.

    На технічній раді в "Амстор" було схвалено пропозицію фахівців «СПВ Компані Лтд» по рішенню для дерев'яних протипожежних дверей на базі вироблених в США врізних електромагнітних замків SECURITRON SAM2-24 (секьюрітрон) і японських врізних дотягувачів COU-152 Ryobi (ріобі). Дана система гармонійно вписалася у конструкцію встановлених дверей, при цьому, не маючи видимих ​​зовнішніх частин, стала надійною охороною для входу в офіс.

    Для контролю доступу в кабінетну систему генерального офісу прийняли рішення встановити електромеханічні заскочки від німецького виробника Eff-Eff (еф еф), які позитивно зарекомендували себе на численних об'єктах України.

    «СПВ Компані Лтд» працює з продукцією лідируючих світових брендів і кращими фахівцями, які пройшли навчання за кордоном. Ми завжди готові запропонувати оптимальне рішення контролю доступу для об'єкта будь-якої складності.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору