Електронні кодові та карткові замки для шафок / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електронні кодові та карткові замки для шафок

  • 15.05.2020

    Електронні кодові та карткові замки для шафок

    Електронні кодові та карткові замки для шафок

    TESA - іспанський лідер по виробництву продукції систем замикання. Вони є найнадійнішим рішенням в своєму ціновому діапазоні.

     
     

    Замок кодовий TESA CODE 1000

    Автономний замок з живленням від батарейок. Застосовується в фітнес та СПА центрах, саунах, у навчальних закладах, лікарні, офіси, тощо. Замок TESA CODE 1000 може функціонувати в двох режимах: вільного або фіксованого коду (режими програмуються з використанням Майстер коду. Майстер код встановлюється відповідальною особою відразу після встановлення замків. Майстер код також дозволяє відімкнути замок у випадку, якщо користувач забув свій персональний код.

    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!
     
     

    Замок картковий TESA LOCKER

    Замок для шаф на безконтактних картках. Замок TESA LOCKER для обладнання шаф для зберігання речей у СПА та фітнес центрах та місцях прокату гірськолижного спорядження готелів, які обладнані електронними картковими замками TESA.

    Замок картковий TESA E-MOTION

    Замок для шаф на безконтактних картках. Електронний картковий замок TESA E-MOTION для обладнання шаф для зберігання речей у СПА та фітнес центрах та місцях прокату гірськолижного спорядження готелів, які обладнані електронними картковими замками TESA або як окрема система замків для шаф.

     
    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору