Захисна фурнітура чеського виробництва Rostex / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Захисна фурнітура чеського виробництва Rostex

  • 09.12.2020

    Захисна фурнітура чеського виробництва Rostex

    Захисна фурнітура чеського виробництва Rostex

    Значення захисної фурнітури на вхідних дверях. Про Rostex та асортимент компанії. Класи захисту фурнітури. Модельний ряд захисної фурнітури Rostex. Правильний підбір захисної фурнітури Rostex на двері. Про все це, та багато іншого дивіться в нашому вебінарі. Розповідає спеціаліст компетент центру - Олексій Коваль.

     

    Фурнітура захисна ROSTEX - варіації дизайну на будь-який смак

    Захисна фурнітура від чеського виробника ROSTEX (Ростекс) є взірцевим елементом комплексного захисту приміщення. Якість матеріалів, не маюче аналогів конструктивне рішення, різноманітний дизайн та кольорові рішення роблять ROSTEX позаконкурентним продуктом безпеки.

    Унікальна технологія монтажу у фурнітурі ROSTEX за допомогою «стяжних гвинтів» дає змогу на 100% убезпечити секретну частину замка від стороннього втручання. Затребуваною є і міжкімнатна фурнітура – виготовлена з високоякісного металу, вона зберігає високі експлуатаційні характеристики протягом довгих років навіть при жорстких умовах експлуатації.

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору