Фахівці АС-відділу «СПВ Компані Лтд» встановили СКД у донецькому відділенні ВБР-Банку / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Фахівці АС-відділу «СПВ Компані Лтд» встановили СКД у донецькому відділенні ВБР-Банку

  • 21.08.2012

    Фахівці АС-відділу «СПВ Компані Лтд» встановили СКД у донецькому відділенні ВБР-Банку

    Фахівці АС-відділу «СПВ Компані Лтд» встановили СКД у донецькому відділенні ВБР-Банку

     У донецькому офісі ВБР-Банку, розташованому в бізнес-центрі «Столичний», фахівці АС-відділу «СПВ Компані Лтд» встановили систему контролю доступу, в якій використали електромеханічні защіпки Eff Eff (еф еф), фурнітуру ROSTEX

    (ростекс) і дверні дотягувачі  RYOBI (ріоби).
    Комплекс продукції – електромеханічні защіпки Eff Eff (еф еф) для безпосередньої реалізації функції контролю доступу, фурнітура ROSTEX
    (ростекс) з прихованим монтажем для запобігання демонтажу та захисту циліндра, а також дотягувачі дверей RYOBI (ріоби) для керування процесом зачинення та відчинення дверей – ідеально підійшов для технічного та естетичного вирішення завдання Клієнта.
    По достоїнству оцінивши роботу всього комплексу і, зокрема, японської продукції RYOBI (РІОБИ), Клієнт звернувся з новим замовленням по заміні дверних дотягувачів на інших дверях об'єкта. За словами представника ВБР, RYOBI (ріоби) мають низку відчутних переваг перед продукцією, яка вже стояла у дверях банку.
     
     
    Висока якість продукції, помножена на професіоналізм авторизованих специфікаторів по роботі на об'єктах - саме ці базові принципи стали запорукою для продовження співпраці компанії та банку.
    ВБР довірив безпеку фахівцям АС-відділу «СПВ Компані Лтд» в тому числі і завдяки схожості цілей роботи. Одним з найважливіших завдань, які банк ставить перед собою - завоювання довіри клієнтів та надання послуг, які цю довіру виправдовують. «СПВ Компані Лтд» також виділяє цю задачу як першочергову. Тому прагнення надавати послуги і продукцію найвищої якості, розуміти задачу і реалізовувати її в найкоротші терміни, професіоналізм та багаторічний досвід дають змогу  нам успішно працювати на об'єктах будь-якого рівня складності. 
    Ми дякуємо Клієнтам за довіру і завжди раді допомогти реалізувати найскладніше  завдання для їх безпеки!
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору