Як захистити авто від угону! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Як захистити авто від угону!

  • 22.04.2022

    Як захистити авто від угону!

    Як захистити авто від угону!

    Останнім часом почастішали випадки угонів автомобілів і зрозуміло, що в такий тяжкий час як зараз поліція займатиметься важливішими справами, а не пошуком викраденої тачки.
    Тому хочемо дати вам кілька порад як уберегти свій автомобіль від угону.


    ✅ 1-Перше і найголовніше потрібно встановити протиугінний комплекс що складається мінімум з двох пристроїв, (механічного блокатора і електронного)
    ✅ 2-Друге, установку протиугінного комплексу необхідно довірити справжнім фахівцям (Список кращих фахівців за посиланням) тому що чим краще і якісніше буде встановлений протиугінний комплекс тим більше потрібно часу на те, щоб його демонтувати, завести машину і поїхати. А фактор витраченого часу найчастіше грає вирішальну роль і провозившись з вашим автомобілем, наприклад, годину часу, викрадач, швидше за все, просто покине цю витівку і знайде машину без усього цього геморою.
    ✅ 3-Вибираючи протиугінну систему відмовтеся від вибору систем російського виробництва. Наприклад після початку війни деякі російські сигналізації, що працюють у режимі GPS/GSM
    і ті, що мають сервери в Росії, виявилися заблокованими і по суті свої функції не виконують, тому що немає обміну телеметричними даними між додатком у смартфоні і сервером. Крім цього, не потрібно упускати той факт, що російські спецслужби можуть використовувати дані з таких систем у своїх цілях, щоб відстежувати переміщення громадян України. Тому рекомендуємо звертати увагу на системи західного виробництва.

    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору