Партнери SPV Company Ltd. мережа магазинів "ЛоксМайстер" / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Партнери SPV Company Ltd. мережа магазинів "ЛоксМайстер"

  • 15.12.2021

    Партнери SPV Company Ltd. мережа магазинів "ЛоксМайстер"

    Партнери SPV Company Ltd. мережа магазинів

    Вже другий раз поспіль, лідерами Чемпіонату Програми Лояльності, що проводиться Імпортером продукції у галузі безпечного замикання та декору, SPV Company Ltd., став магазин мережі з монтажем “ЛоксМайстер” на Подолі.

     
    Ми не змогли утриматися від бажання дізнатися, як їм це вдається? Та відправились взяти інтерв’ю, щоб поділитися з вами!
     
    ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР розташований за адресою вулиця Братська 10 - це одна з найдавніших вулиць Києва. В цьому історичному місті з 2003 року працює магазин, що забезпечує безпекою кожну домівку! Вони є чемпіонами столиці з продажу та поширенню систем безпеки. У ЛОКСМАЙСТРІ працюють справжні майстри своєї справи та реалізують сертифіковану продукцію безпеки від відомих світових брендів, таких як MULTLOCK, ABLOY, KESO, ROSTEX, VIRO та інші.
     
    Ми дізналися про те, які послуги надають справжні майстри своєї справи та яку продукцію безпеки реалізують? І звичайно, в чому секрет успіху магазину ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР? Відповіді на ці питання ви дізнаєтесь після перегляду відео!
     
    Дешеві замки та двері небезпечні для вашої оселі. ЛОКСМАЙСТЕР дбає про вашу безпеку та чекає на вас!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору