Партнер Сергій Воробйов та його магазин ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "БРОНЬ" та інтернет-магазин "TopZamok" / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Партнер Сергій Воробйов та його магазин ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "БРОНЬ" та інтернет-магазин "TopZamok"

  • 22.11.2021

    Партнер Сергій Воробйов та його магазин ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "БРОНЬ" та інтернет-магазин "TopZamok"

    Партнер Сергій Воробйов та його магазин ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР
    Знайомтесь - це наш партнер Сергій Воробйов та його магазин ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "БРОНЬ" та інтернет-магазин "TopZamok". Магазин спеціалізується на продажу систем безпеки та вхідних дверей.
     
    Наша компанія SPV COMPANY LTD. співпрацює з магазином, як головний імпортер систем безпеки.
     
    Нещодавно Сергій Воробйов та його магазин “ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР “БРОНЬ”” пройшли навчання та придбали новий комп’ютеризований верстат з виготовлення ключів KEYLINE NINJA_TOTAL ELECTRO VERTICAL!
     
    Наші вітання!
     
    Відтепер даний сервісний центр має можливість офіційно виготовляти нові дублікати ключів у відповідності з секретними кодами нарізки, які заведені в пам’ять комп’ютера машини KEYLINE NINJA_TOTAL. Ці коди передаються заводом виробником замків компанії KEYLINE – виробнику верстатів з виготовлення ключів.
     
    ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР має можливість збирати майстер-системи MUL-T-LOCK та ABLOY, проводити перекодування циліндрів.
     
    З верстатом NINJA TOTAL сервісний центр розширює спектр своїх послуг та може зробити дублікат ключа на оригінальному заводському бланку без втрат якості і точності, а не зробити копію старого, вже сточеного ключа.
    Комп’ютеризований верстат NINJA TOTAL використовується для декодування та виготовлення вертикальних (англійського типу), лазерних (зі змійкою) та перфорованих (з лунками) ключів. А також дозволяє робити кодову нарізку на дублікатах автомобільних ключів.
     
    Нова програма, розроблена компанією KEYLINE, робить NINJA TOTAL простим у використанні та надає швидкий доступ до однієї з найбільших баз даних ключів на ринку.
     
    Інновація і якість гарантуються репутацією компанії NINJA TOTAL на світовому рівні.
    Бажаємо успіхів в роботі та подальшого росту!

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору