SPV Company Ltd., вітає з Днем Захисника України, Днем Українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd., вітає з Днем Захисника України, Днем Українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці!

  • 13.10.2021

    SPV Company Ltd., вітає з Днем Захисника України, Днем Українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці!

    SPV Company Ltd., вітає з Днем Захисника України, Днем Українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці!

     Шановні партнери, клієнти та колеги! Компанія SPV Company Ltd., щиро вітає Вас від усього серця, зі Святом Захисника України! Дата 14 жовтня - особлива не тільки для тих, хто зі зброєю в руках боронить рідну землю, а й для всього українського народу. Наші воїни, захищаючи мирне життя, надихають людей на плідну працю, нагадуючи про те, якою ціною дістається свобода. Не випадково День Захисника України, відзначається у велике православне свято - Покрови Пресвятої Богородиці. Свята Покрова була берегинею козацтва, а молитва до Богородиці рятувала від будь-якого ворога. Бажаємо захисникам України та їхнім родинам, успіхів у повсякденному житті, міцного здоров'я, добра та миру!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору