Підсумки XIV ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФОРУМУ ЛОКСМАЙСТРІВ, УЛФ-ЕКСПО 2021 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Підсумки XIV ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФОРУМУ ЛОКСМАЙСТРІВ, УЛФ-ЕКСПО 2021

  • 11.10.2021

    Підсумки XIV ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФОРУМУ ЛОКСМАЙСТРІВ, УЛФ-ЕКСПО 2021

    Підсумки XIV ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФОРУМУ ЛОКСМАЙСТРІВ, УЛФ-ЕКСПО 2021

    Підсумки XIV ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФОРУМУ ЛОКСМАЙСТРІВ, УЛФ-ЕКСПО 2021


    Знаменною подією цього року став XIV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ЛОКСМАЙСТРІВ, УЛФ-ЕКСПО 2021, в якому активну участь взяла компанія SPV Company Ltd, відбувся 1 та 2 жовтня, на території СПВ ПАРКУ.

     

    Загальна кількість учасників, що відвідали захід цього року, склала понад 170 представників галузі із більш, ніж 100 компаній. У програмі, окрім Конкурсів Професійної Майстерності, під час яких визначили переможців своєї справи, було проведено виставку за участю міжнародних і українських партнерів та виробників, що представили свою продукцію безпеки, також провели семінари для всіх охочих.



    На виставці, яка розгорнулася на території СПВ ПАРКУ, 10 іноземних брендів та 3 українські компанії, представили свою найкращу та найновішу продукцію, яку мають у своєму арсеналі, станом на жовтень 2021 року.


    Докладніше про новини компаній: 


    Компанія KEYLINE, представила пристрій STACK, який завершує лінійку автомобільних рішень Keyline для програмування транспондерних ключів, безконтактних ключів і радіокерованих пультів, а також для зчитування PIN-кодів машин основних світових брендів.


    Італійська компанія ISEO, підтримала тренд інтелектуальних систем замикання.

    Ізраїльська компанія Mul-T-Lock, ознайомила із розширеними змінами своїх ключових платформ, та представила їх нові назви після ребрендингу.

    Провідний виробник IKON з Німеччини презентував новинки в лінійці продукції IKON-CLIQ. Комплексні рішення для дверей на об'єктах представив відомий німецький виробник Eff-Eff. Швейцарський виробник KESO демонстував високосекретні циліндри.

    Фінська компанія ABLOY, представила новинки електронного замикання. ASSA ABLOY PULSE: інтелектуальна електронна система блокування для комерційних і багатоквартиних будинків та приватних помешкань.

    Якісну міжкімнатну та захисну фурнітуру чеського виробництва, презентувала компанія ROSTEX.


    Відомий іспанський виробник DORCAS ознайомив із рішеннями для замикання дверей, електрозащіпками та електромеханічними замками.

    Провідний чеський виробник TOKOZ, представив міцні дверні навіси, висячі замки та циліндри високої європейської якості. 

    Надійний захист замків та циліндрів, різноманітного дизайну та в різних обробках, електромеханічна дверна ручка - це те, що пререзентував італійський виробник DISEC.

    Українська компанія “ПАРИТЕТ К”, яка виробляє сертифіковані сейфи, під торговою маркою GRIFFON, презентувала широкий асортимент вогнестійких та зламостійких сейфів. 

    На виставці також було представлено продукцію безпеки ABUS, зокрема циліндри із використанням магнітної технології, що запобігає спробам маніпуляцій несанкціонованим ключем.

    Компанія Summit Keys, презентувала широкий вибір обладнання для виготовлення ключів  від базових до сучасних з програмним забезпеченням, а також комплектуючі до них та бланки ключів.

    Компанія “МОНОЛІТ-ДВЕРІ ТА СЕЙФИ”, поділилася різноманітними рішеннями вхідних дверей, підвищеного рівня безпеки. Стенд надзвичайно зацікавив відвідувачів, тож учасника виставки було нагороджено сертифікатом за найкращу експозицію.


    Серед численної кількості проведених семінарів, представники “ЗАМОК.УКР”, в особі спікера Сергія Ковалевського, провели семінар “Діджиталізація чи працюємо як вчора?”, ознайомивши слухачів з перевагами та загрозами розвитку цифрових технологій. У результаті зацікавленості та жвавої дискусії присутніх, компанію “ЗАМОК.УКР”, було нагороджено сертифікатом за найкращий семінар.

    2 жовтня було проведено Загальні Збори Української Локсмайстер Федерації, на якому відбулося вручення свідоцтв членам УЛФ та були вирішені важливі питання щодо діяльності організації та подальшого розвитку галузі безпеки.



    Однією з яскравих подій УЛФ ЕКСПО, вже традиційно, стало екстремальне випробування продукції Mul-T-Lock з використанням професійного інструменту, яким користуються служби порятунку.

    Замок довго чинив спротив і ніяк не хотів піддаватися зламу. Спроби зламати замок спричинили багато шуму та зайняло не мало часу.


    Належну увагу організатори приділили Святкуванню Дня Локсмайстра, під час якого кожен учасник мав можливість поспілкуватися з однодумцями та поділитися досвідом.

    Вже починаємо планувати наступну подію, та будемо раді вітати Вас на УЛФ ЕКСПО 2022!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору