Динамічне зростання автомобільного ринку: що застрахує від угону? / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Динамічне зростання автомобільного ринку: що застрахує від угону?

  • 13.04.2011

    Динамічне зростання автомобільного ринку: що застрахує від угону?

    Динамічне зростання автомобільного ринку: що застрахує від угону?
    SPV Company Ltd, імпортер і дистрибутор механічних та електромеханічних засобів захисту автомобіля від угону від провідних світових виробників, у зв’язку з динамічним зростанням ринку автомобілів в Україні попереджає автовласників про можливі небезпеки.
     
    Відновлення кредитування, а також катастрофа в Японії стимулювали продаж нових автомобілів в Україні. Таку думку ексклюзивно для UBR.UA висловила старший аналітик інвесткомпанії Dragon Capital Таїсія Шепетко.
     
    "Зростання обсягів продажів автомобілів за перший квартал поточного року зміцнює нашу думку про подальше відновлення вітчизняного ринку автомобілів завдяки економічному зростанню і відновленню кредитування", - повідомила вона. "Ми підтверджуємо наш поточний річний прогноз продажів нових автомобілів в 210 000 автомобілів за рік (+29%)", - сказала Шепетко.
     
     
    Проте це – не єдині причини зростання автомобільного ринку, які називають аналітики. Серед інших – і поповнення автопарку компаній, платоспроможність яких була хиткою у після кризовому 2010 році, і зростання ВВП, збільшення доходів населення, зростання обсягу інвестицій в Україну та збільшення вантажоперевезень.
     
    Відтак, кожен, хто купуватиме нове авто – буде це приватний чи корпоративний власник, обиратиме спосіб захисту свого транспорту від можливих небезпек. Найбільше слід остерігатися угону – адже зростання кількості автомобілів стане тільки на руку охочим до легкої наживи.
     
    Звернення до страхової компанії – в умовах сучасних українських реалій – не є стовідсотковою гарантією збереження авто або компенсації коштів за угнану машину. «Страхові компанії закінчили 2010 рік з значною кредиторською заборгованістю, пише видання "Дело". - Заборгованість по КАСКО склала 90 млн грн, за "автоцивілкою" - 31 млн грн і з майнового страхування 10 млн грн.
     
    За даними Ліги страхових організацій України 80% цієї заборгованості складають борги перед приватними особами, в більшості своїй - власниками авто. У Лізі прогнозують подальше зростання кредиторської заборгованості. До кінця 2011 року вона по КАСКО збільшиться у порівнянні з 2008 роком майже втричі (з 38 до 105 млн грн), по майновому страхуванню - рівно в три рази (з 3 до 15 млн грн), а по ОСАГО більше ніж у 4 рази ( з 9 до 39 млн грн)».
     

     
    Одразу слід і застерегти від досить поширеного, але неправильного, з точки зору безпеки, кроку. Мова йде про встановлення сигналізації. Ці пристрої покликані лише сигналізувати про наявність небезпеки для автомобіля, але самому угону автомобіля не запобігають. До того ж, їх можна легко нейтралізувати як контактним (перерізавши дроти та вимкнувши блок живлення), так і безконтактним (за допомогою кодграбера) методом.
     
    Найправильнішим з точки зору збереження автомобіля стане захист за допомогою механічних протиугінних засобів – замків, що блокують КПШ (CONSTRUCT, MUL-T-LOCK), кермо (MUL-T-LOCK СSL), капот автомобіля (CONSTRUCT HOOD-LOCK та MUL-T-LOCK HOOD LOCK). Існують замки, які блокують одразу і КПШ, і капот автомобіля (CONSTRUCT 3 SYSTEM). Для тих, хто не полюбляє носити з собою ключі, існують протиугінні замки з кодовою клавіатурою, що розміщується у салоні авто (MUL-T-LOCK E-TRX).
     
    Принцип дії запропонованих протиугінних замків полягає у механічному блокуванні механізмів автомобіля, завдяки чому заблокований автомобіль не може повноцінно функціонувати. Угонщика навряд чи зупинить страховка, він легко нейтралізує сигналізацію. І саме механічний захист здатен протистояти угону.
     
    Тож зважте та оберіть реальний захист для свого авто!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору