У Полтавській області троє "каскадерів" обкрадали вантажівки під час руху / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > У Полтавській області троє "каскадерів" обкрадали вантажівки під час руху

  • 14.11.2011

    У Полтавській області троє "каскадерів" обкрадали вантажівки під час руху

    У Полтавській області співробітники УБОЗ знешкодили організовану злочинну групу, учасники якої впродовж останніх років займалися крадіжками з вантажних автомобілів.

    Як повідомили сьогодні, 11 листопада, в ГУБОЗ МВС України, троє мешканців Кременчука, віком від 32 до 37 років, діяли вночі на трасі Київ-Дніпропетровськ.
     
    "Згідно з розробленим планом, їх легковий автомобіль впритул під'їжджав до завантаженого товарами авто, яке рухалося вгору з невеликою швидкістю", - розповіли в МВС.
     
    Повідомляється, що далі один з учасників ОЗГ відкривав замки вантажівки.
     
    "Після цього члени групи демонстрували справжні чудеса акробатики і відмінні фізичні навички: один з хлопців залазив у причіп і передавав товар спільнику, який стояв на капоті легковика", - розповіли в міліції.
     
    Зазначається, що здобиччю могли бути "як недорогі речі, так і цінна апаратура, комп'ютери, телевізори тощо".
     
     
    "Для здійснення нападів трійця мала не тільки необхідні інструменти, але і декілька автомобілів з форсованими двигунами і посиленими капотами. У каскадерів також були радіостанції, налаштовані на загальні частоти з водіями-далекобійниками. Тому зловмисники добре володіли інформацією про пересування вантажів, маршрути і зупинки вантажівок", - наголосили в МВС.
    У міліції розповіли, що нападників затримали за допомогою бійців спецпідрозділу Сокіл.
     
    "У ході проведених обшуків правоохоронці вилучили сім автомобілів, серед яких дорогі іномарки, різні технічні пристосування, які використовувалися під час нападів, маски та частину викраденого", - зазначили в МВС.
     
    Згідно з повідомленням, слідчим управлінням УМВС Полтавської області порушено кримінальну справу за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. На сьогодні оперативникам відомо, що на рахунку учасників ОЗГ більш як 30 злочинів.
     
    Для захисту та надійного зберігання продукції у вантажних відділах автомобілів, провідні світові компанії пропонують продукцію механічного та електромеханічного  замикання. Рішення, втілені у запропонованих системах замикання, в змозі забезпечити безпеку будь-яких комерційних  вантажів.  Додаткові  функції таких систем нададуть зручності і комфорту у користуванні. 
     
    Підготовлено з використанням матеріалів korrespondent.net
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору