ПОБАЧИТЕ НЕЗАБАРОМ: революційний VINORIT® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > ПОБАЧИТЕ НЕЗАБАРОМ: революційний VINORIT®

  • 17.01.2014

    ПОБАЧИТЕ НЕЗАБАРОМ: революційний VINORIT®

    ПОБАЧИТЕ НЕЗАБАРОМ: революційний VINORIT®
    Безпрецедентна серія ПВХ-плівок VINORIT® ( вінорит ) запущена у виробництво! Це новинка, на яку так довго чекали дизайнери і виробники меблів та дверних накладок із МДФ. Нові ПВХ-плівки VINORIT® дозволять втілювати в життя ті дизайни меблевих і дверних фасадів, які досі можна було реалізувати тільки за допомогою натурального шпону – виключно для внутрішнього застосуваня. Найсміливіші ідеї декору вхідних дверей як в інтер’єрі, так і в екстер’єрі стануть реальністю завдяки небувалій пропозиції від VINORIT® ( віноріт ) – при традиційній якості та зносостійкості ПВХ-плівок виробництва Kibbutz Haogen.
     
     
    Нова серія VINORIT® ( вінорит ) – результат спільної роботи відділу «Декор» «СПВ Компані Лтд», генерального імпортера ПВХ-плівок VINORIT® в Україну, та ізраїльського виробника. Новітнє рішення розроблялося безпосередньо на заводі в кібуці Хаоген ексклюзивно для України. Із новою серією VINORIT®
    ( вінорит ) незабаром можна буде задовольнити дизайнерські задуми, для втілення яких на нашому ринку досі не було відповідного матеріалу.

    Першими інноваційну серію ПВХ-плівок VINORIT® побачать відвідувачі стенду «СПВ Компані Лтд» на Київському міжнародному меблевому форумі KIFF 2014.
     
    Увага!
    Дати проведення виставки KIFF перенесені на 28-31 травня 2014 року.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору