«СПВ Компані Лтд» - партнер SKODA Service Challenge 2013 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд» - партнер SKODA Service Challenge 2013

  • 23.12.2013

    «СПВ Компані Лтд» - партнер SKODA Service Challenge 2013

    «СПВ Компані Лтд» - партнер SKODA Service Challenge 2013
    Найкращі фахівці післяпродажного обслуговування сертифікованих підприємств SKODA в Україні визначені під час національного етапу міжнародного конкурсу SKODA Service Challenge 2013. Чемпіонат відбувся в дилерському центрі «Прага Авто на Кільцевій» (Київ) 13 грудня, організатор – ТОВ «Єврокар». «СПВ Компані Лтд» - ексклюзивний дистрибутор протиугінних замків CONSTRUCT ( конструкт ) в Україні, - виступила партнером Українського національного фіналу.
     
    СПВ Компані Лтд на SKODA Service Challenge 2013
     
    SKODA Service Challenge - це національний і міжнародний конкурс у сфері сервісного обслуговування автомобілів марки SKODA. В ньому визначаються кращі фахівці в номінаціях «Сервісний консультант» і «Технічний спеціаліст». Конкурс складається з трьох етапів і спрямований на визначення теоретичних і практичних знань учасників. Таким чином фахівців SKODA мотивують постійно підвищувати рівень професіоналізму і якість сервісу. Блок запитань національного чемпіонату стосувався додаткового обладнання, в тому числі для захисту автомобіля від викрадення. Майстер повинен був представити асортимент протиугінних систем, переваги кожної з них і додаткові сервіси.
     
    СПВ Компані Лтд на SKODA Service Challenge 2013
     
    «СПВ Компані Лтд» відзначила найкращого фахівця із протиугінних засобів Михайла Медведєва, сервіс-консультанта і гарантійного спеціаліста «Форвард Автоцетру», офіційного дилера SKODA в м. Мукачеве. Михайло розповів, що клієнти «Форвард Автоцентру» цікавляться принципом дії протиугінних засобів. «Часто приходять автовласники, які мають живий приклад ефективності замків Construct від своїх знайомих. Був у моїй практиці водій SKODA Octavia A5, який встановив Construct і незабаром виявилося, що не даремно: його авто намагалися викрасти, зламали кермо, але із захищеною замком CONSTRUCT ( констракт ) коробкою перемикання передач зловмисники нічого зробити не змогли», - поділився досвідом Михайло Медведєв.
     
    СПВ Компані Лтд на SKODA Service Challenge 2013
     
    Переможцем національного чемпіонату з майстерності спеціалістів SKODA Service Challenge 2013 у номінації «Технічний спеціаліст» став Павло Мироненко (ДП «Автотрейдинг Одеса»), а перше місце серед сервісних консультантів посів Станіслав Швець (ТОВ «Автоцентр Київ»). Вони представлятимуть Україну на міжнародному фіналі Skoda Service Challenge 2013-2014, який організовує SKODA AUTO в Чеській Республіці.
     
    СПВ Компані Лтд на SKODA Service Challenge 2013
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору