CONSTRUCT врятував Skoda Octavia A5 – врятує і ваше авто! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > CONSTRUCT врятував Skoda Octavia A5 – врятує і ваше авто!

  • 25.01.2011

    CONSTRUCT врятував Skoda Octavia A5 – врятує і ваше авто!

    CONSTRUCT врятував Skoda Octavia A5 – врятує і ваше авто!
    В ніч з 20 на 21 січня в Івано-Франківську відбулась невдала спроба викрадення автомобіля Skoda Octavia A5, який був припаркований поблизу житлового будинку де мешкає власник. Нейтралізувавши сигналізацію та інші електронні перешкоди, зловмисники проникнули до салону автомобіля. Викраденню авто перешкодив встановлений на автомобілі механічний замок КПШ CONSTRUCT (конструкт) панцирного типу. Слід зазначити, що до угону автівки викрадачі серйозно підготувалися – при  спробі зламу замка застосовували спеціальний електроінструмент. Проте через деякий час зловмисники полишили наміри заволодіти чужим авто.
     
    Напевно, вони подалися на пошуки більш легкої здобичі, яку безпечно полишив менш завбачливий господар. Це далеко не перший випадок, коли протиугінний замок CONSTRUCT (конструкт) став на заваді викраденню автомобіля – про спробу викрадення автомобіля Lexus ми писали раніше.
     
    Основною перевагою механічного захисту є неможливість його відключення на відстані, як у випадку з електронними засобами. Для його нейтралізації потрібен безпосередній контакт (фізичний вплив) і певний час. Шум, що створюється при цьому, грає проти зловмисника, який прагне залишити місце злочину як найшвидше, на авто чи без нього.
     
    Вивчення випадків угонів свідчить про те, що якщо час на здійснення крадіжки авто перевищує 15 хвилин, то в більшості випадків злодії залишають свої наміри.
     
    За даними ДАІ України 2010 року найчастіше автомобілі уганяють у вечірні та нічні години напередодні вихідних, у вихідні і святкові дні. Аби ваше авто не поповнило цю сумну статистику, подбайте про його безпеку – встановіть  CONSTRUCT (конструкт).
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору