Хіти автопродажів отримають нові протиугінні системи / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Хіти автопродажів отримають нові протиугінні системи

  • 14.10.2013

    Хіти автопродажів отримають нові протиугінні системи

    Хіти автопродажів отримають нові протиугінні системи
    Популярні в Україні марки авто уже найближчим часом можна буде захистити від викрадення новими протиугінними системами: Construct Vario ( конструкт варіо ), яка одним поворотом ключа блокує одночасно і коробку перемикання швидкостей, і капот автомобіля, а також Construct CHLV (поліпшений блокіратор капоту).
     
    Делегація від технічного відділу «СПВ Компані Лтд» наприкінці вересня відвідала завод Construct у Чеській Республіці. Українські й чеські фахівці обговорили питання розвитку, розробки і продажів нових механічних протиугінних систем. Їхні технічні особливості – це посилений товстий боуден по всій довжині тросу, новий тип запірного піну. Нові системи Construct Vario і Construct CHLV прості у встановленні, не потребують підгонки та підрізки тросу, мають фіксовану довжину тросу зі встановленим запірним піном під конкретну модель автомобіля.
     
     
    З ініціативи і за розробками «СПВ Компані Лтд» завод Construct ( констракт ) випускатиме нові механічні замки блокування КПШ і капоту на моделі автомобілів, які користуються популярністю в Україні. Після візиту української делегації уже почався випуск Construct Vario ( конструкт варіо ) для чотирьох найуспішніших моделей SKODA ( шкода ): Rapid, Octavia, Superb і Yeti. Розроблено Construct Vario на VOLKWAGEN Passat B7 і Golf 7. Нові протиугінні системи незабаром отримають і хіти продажів від VW Touareg i Tiguan, а також модельний ряд TOYOTA, LEXUS і NISSAN.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору