Антивандальні контролери ROSSLARE® - найкраще рішення для об'єктів з підвищеною вибухонебезпекою / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Антивандальні контролери ROSSLARE® - найкраще рішення для об'єктів з підвищеною вибухонебезпекою

  • 05.06.2014

    Антивандальні контролери ROSSLARE® - найкраще рішення для об'єктів з підвищеною вибухонебезпекою

    Антивандальні контролери ROSSLARE® - найкраще рішення для об'єктів з підвищеною вибухонебезпекою
    Організація якісної безпеки промислових об'єктів з підвищеною вибухонебезпекою особливо важлива. Нерідко на таких об'єктах використовують електронні системи контролю доступу. «СПВ Компані Лтд.» рекомендує використовувати для цих цілей надійні ізраїльські антивандальні п'єзоелектричні контролери ROSSLARE® (рослер) AC-S43, AC-T43 і AC-Q44, які оснащені п'єзоелектричними кнопками, у повністю герметичному корпусі (клас захисту IP65).

    Принцип дії п'єзоелектричних кнопок заснований на прямому п'єзоефекті: при деформації п'єзоелемента, встановленого під лицьовою поверхнею кнопки, виникає електричний імпульс, який перетворюється електронною схемою в замикання вихідних контактів. У кнопці відсутні рухомі частини, що дозволяє забезпечити повну герметичність, високі параметри стійкості до зовнішніх впливів, виключити виникнення іскріння, що може призвести до займання. П'єзоелектричні кнопки ROSSLARE® (рослер) EX04 або серій PX13, PX33 розрізняються своїми габаритами, кольором корпусу (червоний, синій, зелений, чорний, білий, прозорий) і наявністю/відсутністю підсвічування.
    Контролери ROSSLARE AC-S43 / AC-T43 / AC-Q44
    Антивандальні контролери ROSSLARE® (рослер) з міцною металевою конструкцією ідеальні для застосування в умовах інтенсивного використання. Завдяки особливостям конструктиву - повністю герметичному корпусу контролера, який унеможливлює проскакування іскри, можуть використовуватися на об'єктах з підвищеною вибухонебезпекою. Наприклад, на автомобільних заправних станціях і котельнях. До того ж, завдяки інтегрованому пристрою автоматичного підігріву клавіатури, який запобігає її замерзанню, надійно протистоять наджорстким умовам зовнішнього середовища (при включенні підігріву клавіатури струм збільшується на 480 мА). Контролери витримують діапазон температур від -32°С до +63°С.
     
    Високий рівень безпеки та управління доступом досягається комплексним рішенням з установкою разом з контролерами надійних виконавчих пристроїв. Як виконавчий елемент рекомендується використовувати електромагнітні замки SECURITRON® (сек'юрітрон) М32 і М62, які також є повністю герметичними.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору