У Construct-центрі проведено розробку нової моделі CONSTRUCT® КПШ для PORSCHE MACAN / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > У Construct-центрі проведено розробку нової моделі CONSTRUCT® КПШ для PORSCHE MACAN

  • 02.06.2014

    У Construct-центрі проведено розробку нової моделі CONSTRUCT® КПШ для PORSCHE MACAN

    У Construct-центрі проведено розробку нової моделі CONSTRUCT® КПШ для PORSCHE MACAN
    У відділі розробки Construct-центра співробітниками «СПВ Компані Лтд.» було проведено розробку нової моделі механічного протиугінного блокіратора CONSTRUCT® КПШ на нову модель від PORSCHE - позашляховик MACAN. Цікаво, що даний автомобіль – це перша машина PORSCHE моделі MACAN, яка була продана в нашій країні. Оскільки у власника нового позашляховика MACAN у автопарку також значиться старший брат PORSCHE CAYENN зі встановленною системою CONSTRUCT® (конструкт), він, ознайомившись з якістю та надійністю продукції CONSTRUCT®, звернувся до «СПВ Компані Лтд.» для професійного монтажу системи CONSTRUCT® (конструкт) також й на нове авто.
     

    Кожен власник авто розуміє, що захист машини від угону дуже важливий, адже це покупка серйозна та дорога. Саме тому автомобіль варто захистити якомога краще. Перестрахуйся – встанови замок CONSTRUCT®! Адже цей механічний пристрій для захисту автомобіля не лише високонадійний та якісний, проте й зовсім не порушує ергономіку салону. Замок встановлюється на штатні місця кріплення за допомогою зривних гвинтів, надійно блокує перемикання селектора КПШ та повністю прихований під консоллю.
     

    Щоб максимально захистити свого залізного друга від викрадення, «СПВ Компані Лтд.» рекомендує встановлювати комплексні систем безпеки. Наразі на усі популярні моделі відомих автомобільних брендів виготовляється система CONSTRUCT® VARIO (конструкт варіо), що одним поворотом ключа у салоні авто одночасно блокує селектор КПШ та капот. Встановивши систему VARIO у комплексі з електронним імобілайзером, власник отримує максимально надійний протиугінний захист, що вбереже авто від посягань сторонніх осіб.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору