Декоративний фасад «Скандинавське капучіно» - втілення лаконічності та вишуканості / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Декоративний фасад «Скандинавське капучіно» - втілення лаконічності та вишуканості

  • 22.05.2014

    Декоративний фасад «Скандинавське капучіно» - втілення лаконічності та вишуканості

    Декоративний фасад «Скандинавське капучіно» - втілення лаконічності та вишуканості
    «СПВ Компані Лтд.» продовжує знайомити своїх професійних партнерів з асортиментом нових декоративних накладок. Новостворений декоративний фасад «Скандинавське капучіно» з серії сучасних українських дизайнів, виконаний у високоякісній ізраїльській ПВХ-плівці VINORIT® СAPPUCCINО (53 Капучіно).
     
    Головна особливість дизайну даного виробу полягає у тому, що лаконічний та функціональний скандинавський стиль поєднується з витонченими нотками провансу. Скандинавському стилю характерне тяжіння до комфорту та використання природних матеріалів. Саме тому головним акцентом декоративної накладки «Скандинавське капучіно» є натуральне дерево: це імітація тиснення дубу рустикального, фарбованого в ніжний колір. У свою чергу тонкі та легкі деталі багатошарових дерев'яних конструкцій уособлюють об’ємні 3d-елементи.
     
    Загальний колорит накладки «Скандинавське капучіно» витриманий у пастельних кольорах - світлий беж з відтінками теплих тонів: світлої теракоти, молочного та коричневого кольору.
     
    МДФ-накладка «Скандинавське капучіно» фрезерована з накладними об’ємними елементами 3d та патинована світлою патиною 0907 (кава з молоком). Патина ледь помітна на накладці, адже вона має лише візуально підкреслювати об’ємні елементи фасаду. Це потрібно для того, щоб декоративний фасад виглядав якомога природніше.
     
    Накладка найкраще пасуватиме інтер’єрам та екстер’єрам скандинавського та прованського стилю. До декоративного фасаду підійде захисна фурнітура чеського виробництва ROSTEX® або фінського виробника ABLOY®, високі експлуатаційні та захисні якості яких перевірені часом. Зокрема, до «Скандинавського капучіно» варто обрати: ROSTEX® Décor, ROSTEX® Rotondum, ROSTEX® Napoli або ABLOY® Duetto.
     
    МДФ-фасади, декоровані плівкою VINORIT® (віноріт) – це не лише зразок смаку та вишуканості, проте й надійного захисту. Обираючи ПВХ-плівки VINORIT® (віноріт), ви обираєте захист вхідних дверей від впливів зовнішнього середовища.
     
    Дверний фасад «Скандинавське капучіно» виготовив ТОВ «Едісан».
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору