Нова революційна серія ПВХ-плівок VINORIT® демонструватиметься на KIFF 2014 та MTKT Innovation 2014 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нова революційна серія ПВХ-плівок VINORIT® демонструватиметься на KIFF 2014 та MTKT Innovation 2014

  • 14.05.2014

    Нова революційна серія ПВХ-плівок VINORIT® демонструватиметься на KIFF 2014 та MTKT Innovation 2014

    Нова революційна серія ПВХ-плівок VINORIT® демонструватиметься на KIFF 2014 та MTKT Innovation 2014
    «СПВ Компані Лтд», генеральний імпортер покриття для зовнішнього та внутрішнього застосування VINORIT® (віноріт), запрошує професіоналів галузі стати свідками безпрецедентної події – презентації новітніх дизайнів ізраїльських ПВХ-плівок VINORIT® (вінорит).

    Унікальну нагоду першими побачити інноваційну серію ПВХ-плівок матимуть відвідувачі Київського міжнародного меблевого форуму KIFF 2014 та 24-ї Міжнародної виставки МТКТ Innovation «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль». Захід проходитиме з 28 по 31 травня 2014 р. у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза (вул. Салютна 2-Б).
     
     
    Фахівці галузі побачать довгоочікувану революційну ПВХ-плівку для меблевих фасадів і дверних накладок. Виробники зможуть оцінити новизну покриттів, а саме: нові принти, кольори та нові тиснення та традиційну якість ПВХ-плівок від Kibbutz Haogen (кібуц хаоген). На KIFF 2014 «СПВ Компані Лтд» продемонструє неординарні приклади від дизайнера застосування нових плівок на МДФ-фасадах, які обов’язково вразять уяву та задовольнять найвишуканіші смаки.

    Бажаєте знати, як виглядатимуть новітні інтер’єри 2014 року, і першими в Україні замовити безпрецедентну серію VINORIT®? Ми запрошуємо відвідати наш стенд на Київському міжнародному меблевому форумі KIFF 2014. Чекаємо на Вас!
     
     
    Схема розміщення стенду «СПВ Компані Лтд» E-135
    Для збільшення зображення - натисніть на нього
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору