Комплексне рішення безпеки вхідних дверей для дитячої «Фортеці» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Комплексне рішення безпеки вхідних дверей для дитячої «Фортеці»

  • 08.05.2014

    Комплексне рішення безпеки вхідних дверей для дитячої «Фортеці»

    Комплексне рішення безпеки вхідних дверей для дитячої «Фортеці»
    Авторизовані специфікатори з роботи на об'єктах магазину «ЛоксМайстер Академмістечко» продовжують підвищувати безпеку навчально-виховних закладів України. Так, після успішної участі в організації системи безпеки Гуманітарної Гімназії (Київ), менеджери приділили свою увагу забезпеченню контролю доступу в нещодавно відкритому дитячому дошкільному закладі нового покоління - «Фортеця».
     
    Дитячий садок «Фортеця» у м. Ірпінь, побудований під патронатом держави згідно усіх норм та стандартів, є найбільш просунутим та сучасним дитсадком у Київській області. Заклад розрахований на 140 маленьких вихованців, а його загальна площа становить 2,5 тис. м². «Фортеця» споруджений на найвищому рівні комфорту, обладнаний спортивним залом, залом для музичних занять, розвиваючими іграшками, дитячими майданчиками та унікальним футбольним полем. Але як часто буває, при створенні зручних та естетично красивих речей, забудовники іноді упускають питання, пов'язані з безпекою та функціональністю. А що може бути важливіше, ніж безпека і здоров'я наших дітей?
    Фахівці мережі «ЛоксМайстер» запропонували свої послуги керівництву дитсадка «Фортеця» щодо забезпечення якісного захисту дверей периметра. Усі вхідні двері були оснащені комплексним рішенням з безпеки, до якого увійшли: чеська фурнітура Rostex® (ростекс) for plastic door, замок для профільних дверей португальського виробництва Santos® (сантос) Profile Lock 726, німецька електромеханічна защіпка Eff Eff® (еффефф) та японський дотягувач RYOBI® (ріобі). Завершивши комплексну задачу з пропускної системи в дошкільному закладі, виконавчі елементи замикання були підключені до автономних зчитувачів безконтактних карток. Дане рішення фахівців «ЛоксМайстер» перевірено часом і досвідом, є універсальним, не вимагає великої кількості часу для реалізації, а також може бути застосоване на вже побудованих об'єктах. 
    Питання безпеки в навчально-виховних установах, поряд із системами відеоспостереження, пожежною та охоронною сигналізацією, мають бути виведені в Україні на найвищий рівень. Мережа магазинів з монтажем «ЛоксМайстер» є надійним професійним партнером у вирішенні даних задач.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору