Фурнітура ROSTEX® NAPOLI – незвичне поєднання класики та трендовості / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Фурнітура ROSTEX® NAPOLI – незвичне поєднання класики та трендовості

  • 25.04.2014

    Фурнітура ROSTEX® NAPOLI – незвичне поєднання класики та трендовості

    Фурнітура ROSTEX® NAPOLI – незвичне поєднання класики та трендовості
    «СПВ Компані Лтд.» продовжує знайомити клієнтів з новими моделями захисної та міжкімнатної фурнітури провідного чеського бренду ROSTEX® (ростекс). Фурнітура даного виробника вирізняється високими експлуатаційними характеристиками, якістю та сучасними стильними дизайнами.

    Новинкою від ROSTEX® (ростекс) є фурнітура для внутрішнього та зовнішнього застосування на роздільних круглих щитках серії NAPOLI (наполі). Конструктив ручки та щитка має лаконічний та спокійний дизайн, без жодного кута, лише радіусні плавні форми.
     
    Основним акцентом даної моделі є незвичайне та оригінальне поєднання форми і матеріалу. На перший погляд, ручка NAPOLI - взірець класики, проте завдяки матеріалу нержавіюча сталь, з якого виготовлена фурнітура, вона стала універсальною для більшості дизайнів інтер’єрів та екстер’єрів. Це напрочуд вдале поєднання: натяк на класичну плавну форму та модний і трендовий матеріал - нержавіюча сталь.
    Варто звернути увагу на ергономічну форму ручки, оскільки вона є яскравим прикладом зручності. Це саме та ручка, якої хочеться торкатись знову і знову, адже її ергономіка ідеально підходить для наших рук.
     
    Нова фурнітура, як вже наголошувалося, універсальна, і буде вдало виглядати в інтер’єрах, оформлених у різних сучасних та класичних стилях, таких як мінімалізм, хай-тек, арт-нуво, арт-деко. Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам приватного та громадського призначення. У разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано поєднувати її з протектором MUL-T-LOCK® Esety SL3 (мультилок есеті) в обробці матовий нікель.
     
    Перша комерційна партія ручок очікується на складі «СПВ Компані Лтд.» у середині червня.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору