«СПВ Компані Лтд» розпочала поставки нових інноваційних протиугінних систем на український ринок / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд» розпочала поставки нових інноваційних протиугінних систем на український ринок

  • 01.04.2014

    «СПВ Компані Лтд» розпочала поставки нових інноваційних протиугінних систем на український ринок

    «СПВ Компані Лтд» розпочала поставки нових інноваційних протиугінних систем на український ринок
    «СПВ Компані Лтд» імпортер протиугінних систем CONSTRUCT (конструкт) з 1999 року, окрім вже знайомих та популярних в нашій країні механічних протиугінних блокіраторів CONSTRUCT КПШ, розпочала поставки нових інноваційних протиугінних систем для більш вибагливих клієнтів. Вони забезпечують найвищий, подвійний захист та демонструють кращі традиції виробника з виготовлення механічної частини з інноваційними електронними технологіями. Нові системи поставляються на популярні в нашій країні моделі LEXUS,TOYOTA, SKODA та VW.
     
    Серед них: механічна подвійна протиугінна система CONSTRUCT VARIO (конструкт варіо) та електромеханічний блокіратор CONSTRUCT SAFETRONIC (конструкт сейфтронік).
     
    Системи CONSTRUCT VARIO (конструкт варіо) поставляються під конкретну модель автомобіля, встановлюються на штатні місця кріплення за допомогою зривних болтів. Система VARIO одночасно блокує перемикання КПШ та відкриття капота автомобіля. В комплект варіо входить кодова пластикова картка та два ключі, що мають захист від несанкціонованого дублювання. В авто система повністю розташована у підконсольному та підкапотному просторі, назовні виходить лише циліндрова частина. CONSTRUCT VARIO (конструкт варіо) не тільки захищає автомобіль від викрадення у цілому, але й – важливі елементи авто, що знаходяться у підкапотному просторі.
     
    Електромеханічна система CONSTRUCT SAFETRONIC (конструкт сейфтронік) призначена для замикання важеля коробки перемикання швидкостей без втручання людини, після того як ключ виймається з замка запалення, а важіль КПШ встановлений у потрібне положення: "R" або "P". Розблокування пристрою здійснюється за допомогою безконтактного чіпа. Для цього водій прикладає чіп до певного місця в салоні автомобіля. Місце розташування пристрою в салоні відоме тільки власнику автомобіля.
     
    З CONSTRUCT SAFETRONIC (конструкт сейфтронік) не треба турбуватись про блокування замків, система самостійно заблокує КПШ без додаткового втручання власника автомобіля.
     
     
    Чеська компанія CONSTRUCT (конструкт) являється провідним європейським виробником механічних протиугінних систем вже більше 20 років. Це експортно-орієнтована компанія, де 70% продукції постачається у більш ніж двадцять країн світу.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору