BAU 2023 münchen / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії

  • 20.04.2023

    BAU 2023 münchen

    BAU 2023 münchen

    ◉ Раз на два роки в німецькому Мюнхені проходить найбільша в Європі виставка архітектури та будівельних матеріалів BAU.
    У зв’язку з ковідом виставку, яка була запланована на 2021 рік, було скасовано, а отже, з минулої виставки, що відбувалася 2019 року, минуло вже 4 роки.
    Тому виставку BAU 2023, що проходить з 17–22 квітня 2023 року, наша компанія не могла пропустити, оскільки це одна з найбільших подій у будівельній індустрії, що є міжнародним майданчиком для презентації нових розробок і технологій.

    SPV Company Ltd провідний імпортер продукції безпеки та декору в Україну відвідав виставку, щоб отримати інформацію про нові продукти та тенденції в будівельній галузі, а також, щоб ознайомитися з кращими технологіями, що використовуються в інших компаніях. Особливий інтерес у нас викликав стенд корпорації ASSA ABLOY, чию продукцію ми представляємо в Україні, де ми ознайомилися з новинками таких компаній, як PLANET і KESO зі Швейцарії та EFF EFF з Німеччини. Це допоможе нам поліпшити наш асортимент, дізнатися про нові інновації, що використовуються в індустрії будівництва та дизайну, і підвищити якість продукції, яку ми продаємо.

    BAU 2023
     
    BAU 2023
     
    BAU 2023


    ◉ Крім того, виставка BAU 2023 є чудовою можливістю для встановлення нових зв’язків і контактів з іншими компаніями, а також для налагодження ділових стосунків із постачальниками та потенційними клієнтами. Ми можемо використовувати ці контакти, щоб розширити нашу базу постачальників і налагоджувати більш ефективні партнерські відносини.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору