Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в березні місяці поповнився новими зразками. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в березні місяці поповнився новими зразками.

  • 21.03.2016

    Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в березні місяці поповнився новими зразками.

    Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в березні місяці поповнився новими зразками.
    Кількість модельних протиугінних систем в каталозі виробника постійно поповнюється. Генеральний імпортер протиугінних замків CONSTRUCT® в Україну - СПВ Компані Лтд, та чеський завод-виробник - CONSTRUCT®, намагаються оперативно проводити розробку систем при появі нових моделей автомобілів, щоб мати можливість задовольнити всіх бажаючих встановити надійні системи захисту від викрадення.
     
    Перелік автомобілів для установки механічних протиугінних замків CONSTRUCT® (Перше рішення з протиугінної безпеки), в березні місяці поповнився такими моделями:
    Протиугінні замкі CONSTRUCT® КПШ (Конструкт) Нові TOYOTA RAV4 та TOYOTA LAND CRUISER 200 2016 модельного року отримали захист блоку безключового доступу CONSTRUCT SKS (Smart Key Safe), SKS09 TOYOTA RAV4 2016 та SKS10 TOYOTA LAND CRUISER 200 2016.
    Вже презентований в Україні новий кросовер Kia Sportage стрімко набирає популярність серед українських автомобілістів. Розробленні нові механічні блокіратори КПШ - CONSTRUCT® - GEAR_G2 1836 (для механічної КПШ) та GEAR_G2 1832 (для автоматичної КПШ).
    Нова Mazda 2, ледве з'явившись на світ, вже встигла зібрати безліч серйозних нагород. Фахівцями центру CONSTRUCT Ательє проведена розробка модельного протиугінного блокіратора CONSTRUCT КПШ - GEAR_G2 1835.
    Виробництво Hyundai Tucson третього покоління для європейського ринку налагоджене на заводі в Чехії. А ось розробку нового протиугінного замку CONSTRUCT КПШ на авто з автоматичною трансмісією провели фахівці CONSTRUCT Ательє в Україні. Його номер ми повідомимо пізніше.

     

    Протиугінні замкі CONSTRUCT® КПШ (Конструкт) 

     

     

    Фахівці автомобільної безпеки, для більшої ефективності та надійності, радять встановлювати на авто комплекс протиугінних систем, механічні протиугінні системи - блокіратори, радять доповнювати електоронними системами захисту - додатковими імобілайзерами чи супутниковими протиугінними системами.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору