Дотягувачі RYOBI® прихованого монтажу для протипожежних дверей / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Дотягувачі RYOBI® прихованого монтажу для протипожежних дверей

  • 30.09.2014

    Дотягувачі RYOBI® прихованого монтажу для протипожежних дверей

    Дотягувачі RYOBI® прихованого монтажу для протипожежних дверей
    На склад «СПВ Компані Лтд.» надійшли зразки нових дотягувачів RYOBI® (Ріобі) безважільного типу, що мають прихований тип монтажу, для дверей та воріт двостулкового типу. Наразі це зовсім новий продукт для українського ринку, який вже встиг заслужити визнання закордоном. Нові японські дотягувачі RYOBI® (Ріобі) стануть у нагоді для дизайнерів, адже пристрої створені спеціально для того, щоб органічно поєднувати технічне та дизайнерське рішення, не порушуючи під час монтажу оздоблення дверей та обробку підлоги.
     
    Окрім того, прихований дотягувач RYOBI® (Ріобі) безважільного типу – незамінний для протипожежних дверей та дверей евакуаційних виходів. З метою дотримання усіх правил протипожежної безпеки на об’єкті і утримання дверей у відчиненому стані, дотягувачі можуть використовуватись разом з магнітними утримувачами (замовляються окремо).
     
    Дотягувач має одну швидкість зачинення, яка може регулюватись за допомогою спеціального ключа, який постачається разом з дотягувачем. Амплітуда робочих температур: -20°С…+45°С. Залежно від моделі пристрій розрахований на двері максимальної ширини 3500 мм та максимальної ваги - 510 кг. Широкий модельний ряд прихованих дотягувачів RYOBI® (Ріобі) безважільного типу зможе задовольнити будь-які потреби замовника та вимоги з безпеки.
     
    Дотягувачі комплектуються:
    нижня петля - вісь з відповідною частиною в підлогу;
    верхня петля - вісь регульована;
    ключ для регулювання сили зачинення (класу дотягувача);
    комплект кріплення;
    декоративні заглушки для дверей
     
    Наразі приховані дотягувачі RYOBI® (Ріобі) безважільного типу доступні під замовлення.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору