Нові висячі замки MUL-T-LOCK® Е-серії – ефективне та високобезпечне замикання / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові висячі замки MUL-T-LOCK® Е-серії – ефективне та високобезпечне замикання

  • 14.08.2014

    Нові висячі замки MUL-T-LOCK® Е-серії – ефективне та високобезпечне замикання

    Нові висячі замки MUL-T-LOCK® Е-серії – ефективне та високобезпечне замикання
    «СПВ Компані Лтд.» рада представити професійним партнерам нову лінійку висячих замків виробництва MUL-T-LOCK® (мультлок) Е-серії. Дана лінійка представлена низкою замків з різними класами безпеки, що задовольнять будь-які потреби у високобезпечному замиканні: від високого до екстра високого.
     
    Висячі замки Е-серії мають універсальне застосування. Їх можна використовувати для замикання воріт, гаражів, хвірток, автомобільних та торгових контейнерів тощо. Представлені моделями з діаметром дужки 8,10,12 та 14 мм, із звичайним або подовженим корпусом для захисту дужки.
     
    До MUL-T-LOCK® (мультлок) Е-серії увійшли: 
    Замки підвищеної безпеки SBNE12, SBNE10 та NE8G, NЕ10G.
    Замки екстра підвищеної безпеки NE10L / NE12L / NЕ14L та NE10H / NE12Н / NЕ14Н.
     
    Висячі замки Е-серії вирізняються з-поміж інших високою якістю за доступною ціною. Міцна конструкція з загартованої сталі забезпечує стійкість до розпилювання та корозії, а високосекретні циліндри Interactive®+ (інтерактив) та MT5® – до відкриття відмичками, бампінгу та свердління.
     
    Для висячих замків ізраїльського виробництва MUL-T-LOCK® (мультлок) Е-серії доступні різноманітні ключові опції, що у рази підвищать комфорт від використання продукцією. Зокрема, виготовлення систем Майстер-ключ та Один ключ, а також систему 3в1 «Світлофор».
     
    Обираючи продукцію MUL-T-LOCK® (мультлок) Е-серії, ви обираєте максимальний рівень безпеки та продуктивності за доступною ціною.
     
     Для тих, хто бажає отримати ультимативний захист за допомогою висячого замка, «СПВ Компані Лтд.» радить звернути увагу на сумісну розробку компаній MUL-T-LOCK® (мультилок) та STARCOM Systems – висячий замок WatchLock® (вотчлок). Це замок стандарту High Security, що одночасно вирішує дві задачі: забезпечує ефективний захист як стаціонарних (особливо віддалених або розгалужених на місцевості), так і рухомих об’єктів. Це можуть бути складські комплекси, контейнери, вантажні автомобілі, комерційні автомобілі тощо. WatchLock® (вотчлок) на основі замка MUL-T-LOCK® М10 (мультилок) доступний на ключових платформах Classic (класік), Interactive®+ (інтерактів) та MT5®+ та легко інтегрується з технологією CLIQ® (клік).
     
    Надходження першої комерційної партії MUL-T-LOCK® (мультлок) Е-серії на склад «СПВ Компані Лтд.» очікується незабаром. Слідкуйте за нашими новинами!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору