WatchLock® - «розумний» висячий замок високої безпеки / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > WatchLock® - «розумний» висячий замок високої безпеки

  • 07.07.2014

    WatchLock® - «розумний» висячий замок високої безпеки

    WatchLock® - «розумний» висячий замок високої безпеки
    Висячі замки MUL-T-LOCK® (мультилок) вже багато років добре відомі у всьому світі та забезпечують надійне механічне замикання та безпеку різноманітних об’єктів. Але в останній час користувачам потрібне не тільки механічне замикання, але й щільний контроль з можливістю одержання в реальному часі інформації про такі події, як відмикання та замикання замка, маршрут руху вантажу, спробу зламу замка тощо.

    «СПВ Компані Лтд.» презентує увазі професійних партнерів та покупців нову сумісну розробку компаній MUL-T-LOCK® (мультилок) та STARCOM Systems – висячий замок WatchLock® (вотчлок). Цей замок стандарту High Security здатен одночасно вирішувати дві задачі: забезпечує ефективний захист як стаціонарних (особливо віддалених або розгалужених на місцевості), так і рухомих об’єктів. Це можуть бути складські комплекси, базові станції мобільного зв’язку, контейнери, вантажні автомобілі, комерційні автомобілі тощо.

    Замок WatchLock® (вотчлок) - це готове рішення, що одночасно надійно замикає об’єкт та сповіщає власника про запрограмовані події. Наприклад, WatchLock® (вотчлок) автоматично повідомляє, коли висячий замок відімкнений і замкнений та має можливість відстежувати координати місцезнаходження замка у реальному часі. Дані функції можливі завдяки тому, що механічний замок високої безпеки MUL-T-LOCK® M10 (мультилок) інтегрований з сучасною системою визначення координат GPS та GSM системою зв’язку, створену компанією STARCOM Systems.

    Керувати системою моніторингу подій можна у режимі он-лайн за допомогою спеціального web-додатка. Створивши власний акаунт, власник замка WatchLock® (вотчлок) зможе ознайомитись з календарем подій, повідомленнями про нештатні події, відслідковувати переміщення продукту на мапі, а також отримувати SMS-повідомлення про таки події, як відмикання та замикання замка, спробу зламу, рівень живлення акумулятора, вихід рухомого об’єкту за межі встановленої географічної зони. Окрім того, з накопичених повідомлень у контрольному журналі подій, можна оперативно створювати докладні звіти.

    Замок WatchLock® (вотчлок) допомагає знизити витрати на спостереження та інспекції майна, запобігти крадіжкам як з боку зловмисників, так і персоналу, а також пропонує виняткові переваги для замикання стаціонарних та рухомих об’єктів.

    Для стаціонарних об’єктів:
    - Надійний контроль зовнішнього периметру та складських приміщень.
    - Контроль віддаленого обладнання (сайти мобільного зв’язку, трансформаторні підстанції, об’єкти водопостачання та ін.)
     
    Для рухомих об’єктів:
    - Відслідковувати рух вантажних та комерційних автомобілів, контейнерів.
    - Швидкий відгук на будь-які відхилення від маршруту
    - Негайне отримання інформації про відмикання вантажного відсіку, замикання замка, спроби його силового зламу, відхилення від встановленого маршруту руху.
     
    WatchLock® (вотчлок) на основі замка MUL-T-LOCK® М10 (мультилок) доступний на ключових платформах Classic (класік), Interactive+ (інтерактів) та MT5+, а також можливе об’єднання замків у системи Один ключ, Майстер-ключ та інтеграція з технологією CLIQ® (клік).

    Наразі це унікальна розробка інтелектуального висячого замка, що не має аналогів у своїй функціональності.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору