Комплексне рішення з 4-направленими замками MUL-T-LOCK® для українських дверей безпеки / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Комплексне рішення з 4-направленими замками MUL-T-LOCK® для українських дверей безпеки

  • 04.07.2014

    Комплексне рішення з 4-направленими замками MUL-T-LOCK® для українських дверей безпеки

    Комплексне рішення з 4-направленими замками MUL-T-LOCK® для українських дверей безпеки
    Сучасне рішення у галузі безпеки дверей – це один замок, що має багатонаправлене замикання, тобто замикає периметр дверей у декількох точках. Замки 4-направленого замикання MUL-T-LOCK® (мультилок) M603, M235/M267 та М265, що застосовуються з серцевинами EuroDIN-стандарту, зручно замикаються одним обертом ключа та фіксують двері у чотирьох позиціях.
     
    З 2013 року 4-направлені замки MUL-T-LOCK® постачаються з додатковими отворами для кріплення фурнітури європейського стандарту з шириною 38 мм між кріпильними болтами. Це нововведення дозволяє встановлювати фурнітуру усіх типів – на суцільному щитку, на роздільному щитку, протектори з кріпленнями європейського стандарту.
     
    Ми рекомендуємо у якості комплексного рішення застосовувати замки 4-направленого замикання MUL-T-LOCK® та протектор MUL-T-LOCK® Esety SL3 (мультилок есеті) разом з чеськими ручками ROSTEX® (ростекс). Дверна фурнітура ROSTEX® (ростекс) характеризується високими експлуатаційними характеристиками завдяки виготовленню з нержавіючої сталі. Серія Economy Line призначена для вибагливих покупців та є втіленням оптимального співвідношення ціни та якості.
     

    Завдяки широкому асортименту обробок для протектора SL3, пропонується кілька варіантів поєднання ручок ROSTEX® та протектора. Зокрема:
    - Ручка ROSTEX® BARYT в обробці нікель сатин та протектор у аналогічній обробці та обробці титан;
    - Ручки ROSTEX® PARMA, NAPOLI, PALERMO з протектором у обробці матовий нікель;
    - Ручка ROSTEX® TORINO з протектором у обробці хром та матовий нікель.
     
    Представлені у лінійці ручки легко задовольнять будь-які смаки, адже широкий спектр дизайнерської фурнітури ROSTEX® (ростекс) демонструє як класичні форми, так і сучасні футуристичні силуети.
     
    Слід зазначити, що нове комплексне рішення одночасно є й економним - непотрібно монтувати додаткові замки, адже 4-направлені замки MUL-T-LOCK® дозволяють встановити на існуючі тяги додаткові механізми, які максимально збільшать рівень безпеки таких дверей.
     
    Замки MUL-T-LOCK® (мультилок) M603 та М265 мають міжцентрову відстань 90 мм та розмір BackSet - 65 мм, вихід ригелів становить 20 мм, торцева планка має обробку – хром. Замок MUL-T-LOCK® М265 має 4 ригелі діаметром 10 мм, замок M235/M267 - 3 ригелі діаметром 13 мм та замок M603 - 3 сталевих ригелі діаметром 18х12 мм.
     
    Протектор 3-го класу безпеки MUL-T-LOCK® Esety SL3 (мультилок есеті) виготовлений із загартованої сталі. Протектор комплектується болтами М8х75 на двері завтовшки 60-65 мм та болтами М6х100 на двері завтовшки 60-85 мм.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору