Наш партнер - компанія «NASHпласт» розпочала успішну роботу з пвх-плівкою WINSHIELD® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Наш партнер - компанія «NASHпласт» розпочала успішну роботу з пвх-плівкою WINSHIELD®

  • 17.06.2014

    Наш партнер - компанія «NASHпласт» розпочала успішну роботу з пвх-плівкою WINSHIELD®

    Наш партнер - компанія «NASHпласт» розпочала успішну роботу з пвх-плівкою WINSHIELD®
    Українські виробники все частіше обирають якість ізраїльської пвх-плівки WINSHIELD®. Серед них і новий партнер «СПВ Компані Лтд.» - дніпропетровська компанія «NASHпласт», яка є одним із найбільших виробників та постачальників віконних сандвіч-панелей в Україні. Окрім того, «NASHпласт» займається поставками обладнання для виробництва погонажних виробів з полімерів та обладнання для переробки вторинної ПВХ, є виробником алюмінієвих порогів та кріплень для них під усі поширені віконні ПВХ-системи. Також компанія виробляє власну ПВХ-систему, що не має аналогів в Україні та дозволяє виготовляти негабаритні аркові конструкції: теплиці, навіси, накриття для басейнів та зимові сади за рахунок згинання профілю нестандартної 13-метрової довжини.
     
    Нещодавно «NASHпласт» придбала нове обладнання для ламінації та успішно розпочала ламінувати сандвіч-панелі. У компанії впевнені, що пвх-плівка WINSHIELD® - якнайкраще підходить для ламінування сандвіч-панелей.
     
    Власна ламінація дозволила компанії розширити асортимент продукції. Відтепер сандвіч-панель виробляється в п'яти основних кольорах:
     
    - WINSHIELD® GOLDEN OAK /
                              дуб золотий,

    - WINSHIELD® MAHOGANY /
                              махагоні,

    - WINSHIELD® NUSSBAUM /
                              горіх,

    - WINSHIELD® DARK OAK /
                              дуб темний,

    - WINSHIELD® BIRCH TREE /
                             дуб рустікал.
     
    Для більш вибагливих покупців «NASHпласт» може виготовити під замовлення сандвіч-панель у будь-якому бажаному кольорі. Панель заповнення для металопластикових та алюмінієвих світлонепроникних конструкцій виробляється з високоякісного жорсткого листа ПВХ: товщиною 1,2 мм та екструдованого пінополістиролу методом холодного склеювання за допомогою однокомпонентного поліуретанового клею.
    Вибір «NASHпласт» був не випадковим, адже плівка WINSHIELD® вже встигла зарекомендувати себе як на світовому ринку, так і на вітчизняному. Продукції бренду WINSHIELD® властиві унікальні якості, зокрема: міцність, гнучкість, надійність та простота у використанні. Плівка ПВХ не потребує додаткового догляду, зберігаючи при цьому чудовий зовнішній вигляд. Наявність акрилового шару гарантує плівкам WINSHIELD® стійкість до впливу навколишнього середовища. Вона нечутлива до перепадів температур, до холоду, спеки та вологи. До того ж, ізраїльські ПВХ-плівки захищені від вигорання кольору під впливом шкідливого ультрафіолетового випромінювання, а завдяки широкому діапазону кольорів є справжньою знахідкою для дизайнерів. ПВХ-плівку WINSHIELD® для ламінування вікон, дверей та сандвіч-панелей легко поєднувати з елементами інтер’єру та меблями, декорованими плівками VINORIT®, створюючи таким чином єдиний довершений дизайн у однаковій кольоровій гаммі.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору