Мережеві контролери ROSSLARE® 2в1: СКД та функції охоронної системи / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Мережеві контролери ROSSLARE® 2в1: СКД та функції охоронної системи

  • 31.10.2014

    Мережеві контролери ROSSLARE® 2в1: СКД та функції охоронної системи

    Мережеві контролери ROSSLARE® 2в1: СКД та функції охоронної системи
    Якщо на підприємстві з системою контролю доступу (СКД) виникає потреба не лише відкривати двері приміщень за допомогою електронних карток, але й встановити додаткові опції, як, наприклад, облік робочого часу співробітників або інтегрувати систему відеоспостереження, варто звернути увагу на мережеві контролери виробництва ізраїльської компанії ROSSLARE® (Рослер).
     
    Основною відмінністю таких контролерів є те, що вони здатні об’єднуватися у загальну мережу та забезпечувати побудову СКД на об’єктах практично з будь-якою кількістю точок проходу. Мережевий контролер СКД функціонує під управлінням спеціального програмного забезпечення, встановленого на персональному комп'ютері. Таким чином, система дає можливість гнучко керувати правами доступу користувачів, в тому числі й за розкладом, отримувати інформацію про всі події в системі в реальному часі, дистанційно керувати дверима, дізнаватись про останнє місце перебування співробітників, вести облік робочого часу та багато іншого. Усі мережеві контролери ROSSLARE® (Рослер) працюють в онлайн-режимі. Проте, навіть при повному зникненні живлення та з’єднання з ПК, у енергонезалежній пам’яті контролера зберігається копія баз даних про користувачів мережі, і прилад починає працювати автономно. Дані про події при цьому накопичуються у пам’яті контролерів та при відновленні зв’язку з ПК, автоматично передаються до бази даних.
    Маючи схожий базовий функціонал, мережеві контролери ROSSLARE® (Рослер) різних моделей розрізняються за кількістю підтримуваних точок проходу, обсягом бази даних користувачів та обсягом буфера подій. Це дозволяє оптимізувати апаратну частину системи відповідно до особливостей об'єкта та потреб замовника. Таким чином, мережеві контролери ROSSLARE® (Рослер) поділяються на:
     
    1. Компактні контролери (модель AC-115), що підтримує мережу до 8 контролерів, має обсяг бази на 2400 користувачів та буфер на 2000 подій.
     
    2. Багатодверні контролери (моделі AC-215, АС-225, АС-425), які залежно від моделі, дозволяють керувати до 8 184 дверима з загальною кількістю користувачів до 30 тисяч та буферну пам’ять до 20 тисяч подій.

    3. Контролер з підтримкою системи відеоспостередження та відеореєстрації (модель AC-525). Дозволяє легко поєднувати СКД з рішенням CCTV. Дозволяє транслювати живе зображення та виконувати запис на локальний USB-накопичувач з метою подальшого перегляду. Контролер підтримує до 4 дверей, двох аналогових PTZ-камер та двох звукових каналів.
     
    Мережеві контролери ROSSLARE® (Рослер) мають різні інтерфейси для підключення до мережі. Наприклад, класичний RS-485, що дозволяє на лінію протяжністю до 1200 метрів підключати до 32 контролерів в загальній підмережі, що підійде малим та середнім підприємствам з невеликою кількістю працівників. Інший варіант - це підключення через Ethernet (контролери АС-215ІР, АС-225ІР, АС-425ІР, АС-525). Дане рішення буде вигідним для підприємств з великою кількістю співробітників та відвідувачів. Ethernet забезпечує просту інтеграцію контролерів в інформаційну інфраструктуру підприємства без прокладки додаткових ліній зв'язку, що у свою чергу, є й економним рішенням.
     
    Отже, мережеві контролери ROSSLARE® (Рослер) окрім функції системи контролю доступу, можуть виконувати й функції охорони та відеоспостереження приміщень, а також контролю персоналу та обліку робочого часу, що дозволяє значно скоротити витрати коштів та часу на монтаж окремих охоронних систем.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору