Декоративні сланці SlateStone® - сенсація виставки МТКТ 2014 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Декоративні сланці SlateStone® - сенсація виставки МТКТ 2014

  • 13.10.2014

    Декоративні сланці SlateStone® - сенсація виставки МТКТ 2014

    Декоративні сланці SlateStone® - сенсація виставки МТКТ 2014
    Завершилась 25-та Міжнародна виставка матеріалів для виробництва, декору та оздоблення меблів, фурнітури, механізмів і комплектуючих, обладнання та інструменту (МТКТ). Захід традиційно проходив у Києві на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» з 1 по 4 жовтня. Майданчик, де демонструвались сучасні технології з виробництва меблів та презентувались найактуальніші новинки з точки зору, як функціональності, так і дизайну, фактур та кольорів – якнайкраще підійшов й для стенду «СПВ Компані Лтд».
     
    Абсолютно нова концепція нашого стенду стала втіленням акумульованих ідей напряму «Декор та дизайн», де були представлені усі наші новинки 2014 року за напрямами декоративні покриття та дверна фурнітура. Усю продукцію, про яку ми так багато розповідали, тепер можна було побачити на власні очі!
     
     
    Кам’яний шпон SlateStone® (Слейтстоун) - новий унікальний натуральний матеріал, який ми презентували на цьогорічному заході, став справжньою окрасою виставки. Універсальний за своїми характеристиками, кам’яний шпон SlateStone® (Слейтстоун) може застосовуватись будь-де, починаючи від оздоблення меблів, стель та стін, і закінчуючи зовнішніми фасадами будинків. Цей матеріал досить популярний у Європі. Багато дизайнерів та архітекторів звертаються до кам’яного шпону SlateStone® (Слейтстоун) при оздоблені як приватних осель, так і громадських приміщень: готелів, кафе, ресторанів, бутиків тощо.
     
    SlateStone® (Слейтстоун) - це натуральний екологічний матеріал, який не має аналогів, адже виготовляється завдяки унікальній запатентованій технології. Вона дозволяє створювати найтонші декоративні плити. Існує чотири види декоративного каменю. Залежно від потреб замовника та вимог дизайнера, сланцевий шпон SlateStone® (Слейтстоун) може використовуватись з різними основами: зі скловолокна або текстилю.
     
     
    Іншим смисловим елементом нашого стенду стали вже добре відомі та визнані українськими виробниками - ізраїльські ПВХ-плівки VINORIT® (Віноріт). Зокрема демонструвався увесь спектр кольорів з цьогорічного каталогу VINORIT® (Віноріт) «Новинки 2014». З кольорами та фактурою плівок можна ознайомитись на спеціальній сторінці нашого сайту.
     
    МДФ-фасад став втіленням тенденцій, які пануватимуть у сфері декору та дизайну у 2015 році. Це трендове поєднання натурального матеріалу – сланцевого шпону SlateStone® (Слейтстоун) кольору Червона мідь та оздоблення ПВХ-плівкою VINORIT® (Віноріт) Дуб сірий горизонтальний зі стильним тисненням SAND.
     
     
    Двері не можуть існувати без фурнітури, яка окрім функції безпеки має виконувати й естетичну функцію. Саме тому, на стенді «СПВ Компані Лтд.» традиційно була представлена дизайнерська дверна фурнітура чеського виробника ROSTEX® (Ростекс). Дверні ручки ROSTEX® (Ростекс) - це не лише якісне покриття, високі експлуатаційні характеристики, але й ергономічність та краса. Перегляньте широкий модельний ряд ручок ROSTEX® на нашому сайті, та переконайтесь у цьому на власні очі!
     
    З нашою складською програмою кам’яного шпону SlateStone® (Слейтстоун) та ПВХ-плівок VINORIT® (Віноріт) можна ознайомитись на спеціальних розділах сайту. Декоративні сланці та ізраїльська плівка ПВХ доступні для замовлення на складі «СПВ Компані Лтд». Для питань, замовлення каталогів та заявок звертайтесь на електронну адресу: decor@spv.ua.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору