На заводі Construct обговорили розширення модельного ряду електромеханічних протиугінних замків / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > На заводі Construct обговорили розширення модельного ряду електромеханічних протиугінних замків

  • 29.01.2015

    На заводі Construct обговорили розширення модельного ряду електромеханічних протиугінних замків

    На заводі Construct обговорили розширення модельного ряду електромеханічних протиугінних замків
    Співробітники Департаменту безпеки автомобілів «СПВ Компані Лтд.» відвідали з робочим візитом завод  CONSTRUCT® в Чехії.
     
    Однією з основних тем для обговорення з керівництвом CONSTRUCT стало просування нових систем з протиугінного захисту автомобілів. Особливо перспективним наразі є напрям розширення модельного ряду електромеханічних протиугінних замків, замикання яких здійснюється автоматично електродвигуном системи.
     
    CONSTRUCT (Конструкт)
     
    Електромеханічний замок CONSTRUCT® Safetronic (Конструкт сейфтронік)Наразі на ринку України представлений і набуває все більшої популярності серед автовласників, особливо автомобілів преміум-класу, електромеханічний замок CONSTRUCT® Safetronic (Конструкт сейфтронік) - елітна протиугінна система, що автоматично блокує селектор коробки перемикання швидкостей після вимкнення запалювання. Відкриття відбувається за допомогою безконтактного чіпа. У перспективі розвитку даного напрямку протиугінних систем - розробка електромеханічного замка CONSTRUCT® (Друге рішення), який буде автоматично, без втручання людини, одночасно блокувати селектор КПШ та капот автомобіля. Не менш важливе питання - розробка замка капота з електроприводом від CONSTRUCT®, що автоматично закриває капот та попереджає несанкціоноване відкриття.
     
    Основною перевагою електромеханічних протиугінних замків є автоматична постановка на охорону після вимкнення запалювання та приховане встановлення: замок повністю схований під консоллю та не псує інтер'єр і ергономіку автомобіля.
     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами +38 (044) 456 9444, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору