Модельний ряд протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ розширено / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Модельний ряд протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ розширено

  • 02.02.2015

    Модельний ряд протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ розширено

    Модельний ряд протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ розширено
    «СПВ Компані Лтд.» разом з чеським заводом-виробником протиугінних систем Construct® (Конструкт) постійно слідкують за оновленням модельного ряду блокіраторів КПШ для усіх популярних моделей автомобілів.
     
    Комерційну пропозицію на лютий місяць поповнено новими розробками механічних замків CONSTRUCT® (Перше рішення):
    Для нового автомобіля бізнес-класу AUDI A6 - замок CF 1473a для автоматичної КПШ.
    Для нового 5-дверного хетчбеку PEUGEOT 308 – замок CF 1773 для автомобілів з автоматичною трансмісією, та замок CF 1727 для 5-ступінчастої механічної КПШ.
    Для нового седану VOLKSWAGEN Passat розроблений замок CF 1781. Унікальність даного замка полягає у тому, що його можна застосовувати на моделі автомобілів як з механічною КПШ, так і автоматичною.
     
    Механічний замок CONSTRUCT® КПШ (Перше рішення)
    Для створення комплексного захисту автомобіля, ми рекомендуємо використовувати разом з механічним замком CONSTRUCT® КПШімобілайзери SPETROTEC® (Спетротек) - пристрої, які перешкоджають несанкціонованому запуску двигуна.
     
    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами +38 (044) 456 9444, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору