Лізингова компанія ВІП-РЕНТ обладнала свої автомобілі протиугінними замками CONSTRUCT® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Лізингова компанія ВІП-РЕНТ обладнала свої автомобілі протиугінними замками CONSTRUCT®

  • 25.05.2015

    Лізингова компанія ВІП-РЕНТ обладнала свої автомобілі протиугінними замками CONSTRUCT®

    Лізингова компанія ВІП-РЕНТ обладнала свої автомобілі протиугінними замками CONSTRUCT®
    Проблема захисту автомобіля від угону стає зараз все більш актуальною для власників усіх категорій автомобілів. Не винятком є і компанії, які мають у своєму автопарку рухоме майно, яке потрібно надійно захистити. Для автомобілів, які здаються в оренду лізинговими компаніями, це питання завжди актуальне. Як показує практика, зараз довіру професіоналів все частіше заслуговують класичні механічні протиугінні блокіратори CONSTRUCT® (Конструкт) КПШ, які не тільки забезпечують належний захист від викрадення, але також довговічні та прості в користуванні. Конструкція замка КПШ встановлюється на штатні місця кріплення за допомогою зривних болтів, повністю захована під консоллю та керується поворотом ключа в салоні автомобіля.
     
    Лізингова компанія ВІП-РЕНТ, що входить до складу Avis Україна, яка є представництвом найбільшої в світі корпорації з лізингу і прокату автомобілів у більш ніж 170 країнах світу, також дотримується високих стандартів у питаннях захисту свого рухомого майна. Представники компанії ВІП-РЕНТ, звернулися до нашого надійного професійного партнера ТОВ «Автосоюз» - офіційного дилера Volkswagen, для установки на автомобілі SKODA Fabia чеських механічних протиугінних блокіраторів CONSTRUCT КПШ.
     
    Протиугінні замки CONSTRUCT® КПШ (Конструкт)


    Щоб дізнатися подробиці про дану установку протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ (Конструкт), ми звернулися до представника автосалону VW «Автосоюз» - Євгена Петренко, керівника відділу додаткового обладнання, який безпосередньо займався даним замовленням.
     
    «Це перший досвід співпраці наших компаній, так як компанія ВІП-РЕНТ здійснювала покупку автомобілів SKODA Fabia в іншому дилерському центрі. Але з питання безпеки та установки протиугінних засобів на автомобілі, звернулися саме до нас », - прокоментував наше питання Євген.
     
    Користуючись нагодою, ми вирішили дізнатися, а в чому ж професіонали бачать основні переваги протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ? «Механічні протиугінні замки CONSTRUCT® КПШ, по суті, безпрецедентний винахід, так як при своїй простоті експлуатації, забезпечує надійний захист від викрадення, і жодного разу не підводив нас. А спільно з електронними протиугінними системами, замки CONSTRUCT® КПШ здатні забезпечити ультимативний захист автомобіля від будь-яких посягань з боку зловмисників», - підсумував Євген Петренко. До слова, «Автосоюз» на сьогоднішній день обслуговує крім німецької марки VW, також і чеську SKODA.
     
    Варто зазначити, що такі бренди, як CONSTRUCT® і SKODA мають спільну історію, і дуже довгий час йдуть рука об руку в сфері безпеки авто. Саме тому протиугінні системи CONSTRUCT® - кращий вибір для всіх автомобілів виробництва SKODA.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору