Міжнародна виставка меблевого виробництва - Іnterzum 2015 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Міжнародна виставка меблевого виробництва - Іnterzum 2015

  • 19.05.2015

    Міжнародна виставка меблевого виробництва - Іnterzum 2015

    Міжнародна виставка меблевого виробництва - Іnterzum 2015
    З 5 по 8 травня у німецькому місті Кельні пройшла одна з найважливіших подій у сфері меблевого виробництва та оздоблення інтер’єрів – міжнародна виставка Іnterzum 2015. Починаючи з 1959 року, виставка збирає професіоналів галузі з усіх куточків світу, щоб заявити про основні тренди у меблярстві та декорі на наступні два роки. Цього року на Іnterzum 2015 завітало близько 60 тис. відвідувачів з 143 країн, а свої продукти та технології представили більше півтори тисячі експонентів з 57 країн світу, у тому числі й Україні. У переважній більшості українські компанії-виробники представляли на виставці меблі з натуральної деревини. Звичайно, що представники менеджменту «СПВ Компані Лтд.» - імпортера продукції безпеки та декору в Україні, не могли оминути увагою такий захід.
     
    Наші фахівці відмітили, що пальма першості у оздоблені інтер’єрів та меблів продовжує належати натуральним екологічним матеріалам, що особливо потужно відчувалось у павільйоні «Матеріали та Природа». У декорі впевнено домінує еко-стиль, а професіонали у своїх проектах все частіше звертаються до кам’яного декоративного шпону, шпону дерева цінних порід, текстилю. До слова, цікавою новинкою на виставці стали панелі для декорування стін, виготовлені з пресованих органічних матеріалів – сухої трави, квітів, насіння та кори.
     
     
    Серед усього широкого асортименту меблевих плівок, представлених виробниками на Іnterzum 2015, відчувалась тенденція тяжіння до натуральних деревинних забарвлень та спокійних однотонних кольорів. Стосовно якості декоративних поверхонь, то у моді залишаються популярними як ультра-матові, так і глянцеві поверхні.
     
     
    Делегація «СПВ Компані Лтд.» також відвідала й стенд наших німецьких партнерів, де ми обговорили напрями та пріоритети подальшої співпраці з імпорту кам’яного шпону. Сланцевий шпон SlateStone® - екологічний декоративний матеріал, який з 2014 року ми імпортуємо в Україну, вже заслужив визнання українських дизайнерів та виробників меблів і дверних МДФ-фасадів.
     
     
    Не можна не згадати й павільйон «Інновації в інтер’єрі», провідним мотивом якого стала тема «4-та промислова революція: 3D-друк». І хоча багатьом у наші дні може здатись, що 3D-принтінг - це річ з далекого майбутнього, більш ніж 70 експонатів павільйону намагались запевнити відвідувачів у іншому. 3D-друк вже зараз пропонує альтернативу для моделювання та макетування у сфері меблевої промисловості та дизайну інтер'єрів.
     
     
    Слідкуйте за нашими новинами, незабаром ми презентуємо нові кольори ПВХ-плівок VINORIT® (Віноріт) та WINSHIELD® (Віншилд) для ламінування МДФ-фасадів, дверних накладок, вікон, підвіконь і сендвіч-панелей, що будуть у тренді протягом наступних двох років.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору