Доступна розкіш: плівка VINORIT® з текстурою цінної породи дерева тик / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Доступна розкіш: плівка VINORIT® з текстурою цінної породи дерева тик

  • 23.04.2015

    Доступна розкіш: плівка VINORIT® з текстурою цінної породи дерева тик

    Кольори ізраїльських плівок VINORIT® 33 ТИК ТЕМНИЙ та 34 ТИК СВІТЛИЙ, які не так давно з’явились у складській колекції, встигли завоювати прихильність дизайнерів, архітекторів та виробників меблів. І не випадково, адже у світі деревина тику є однією з найцінніших порід дерев: не лише завдяки особливо красивій текстурі, але й - своїм унікальним властивостям.
    Натхнення, породжене унікальністю деревини тика, й створило уподобані багатьма професіоналами галузі ПВХ-плівки 33 ТИК ТЕМНИЙ та 34 ТИК СВІТЛИЙ. У чому ж основний секрет цих кольорів? Особливої вишуканості ПВХ-плівкам 33 ТИК ТЕМНИЙ та 34 ТИК СВІТЛИЙ надає унікальне тиснення шантонг, яке виразно підкреслює шовковисту структуру декоративного покриття, що імітує вигляд справжньої деревини.
     
    Плівка VINORIT® 34 ТИК СВІТЛИЙ (JAPAN TEAK 34) має світло-молочне забарвлення, що равномірно переходить у холодний кавовий колір. У свою чергу, плівці VINORIT® 33 ТИК ТЕМНИЙ (JAPAN TEAK 33) характерний темно-золотистий колір, який, залежно від освітлення та кута зору, перетворюється на темно-коричневий або практично чорний.
     

    Обидві плівки ПВХ, що імітують деревину тика, пасуватимуть звичайним гладким нефрезерованим накладкам, а також сучасним дизайнам серії Geometry. Дуже вдало виглядатимуть в інтер’єрах стилю: мінімалізм, хай-тек та баухауз. Для посилення виразності рисунку плівки 34 ТИК СВІТЛИЙ варто використовувати патину 0907 (кава з молоком), а для підкреслення рисунку на плівці 33 ТИК ТЕМНИЙ підійде патина срібна та тельма.

    Ізраїльські плівки VINORIT® (Віноріт) - 33 ТИК ТЕМНИЙ та 34 ТИК СВІТЛИЙ
     
    Ознайомитись з повною колекцією ізраїльських ПВХ-плівок VINORIT® можна на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», докладніше про плівки VINORIT® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Порівняльний тест VINORIT® та корейської плівки в лабораторних умовах дивіться у відео:
     
     
    Для замовлення ПВХ-плівки VINORIT® (Віноріт) звертайтесь за електронною адресою: gurt@spv.ua. Для того, щоб поставити питання менеджеру з напряму декоративні покриття, ТИСНІТЬ СЮДИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору