Журнал «Замки і ключі» зустріне гостей на виставці Comfort House / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Журнал «Замки і ключі» зустріне гостей на виставці Comfort House

  • 10.09.2015

    Журнал «Замки і ключі» зустріне гостей на виставці Comfort House

    Журнал «Замки і ключі» зустріне гостей на виставці Comfort House

    З 16-18 вересня відбудеться презентація 6-го номеру журналу «Замки і Ключі» (№6/2015) у рамках 6-ї Міжнародної виставки Comfort House. Такий майданчик для демонстрації видання був обраний невипадково, адже «Замки і Ключі» акумулює у собі кращі рішення безпеки майна та декору, а захід Comfort House об’єднує навколо себе професіоналів галузі будівництва, облаштування житла, дизайну, інноваційних енергозберігаючих технологій та екологічних матеріалів.

    Замки і Ключі 6

    Центральний мотив виставки Comfort House 2015 – це комфортне та безпечне проживання у сучасному будинку. А заявлені інноваційні замкові технології на сторінках журналу «Замки і Ключі» - доведуть, що організація безпеки нерухомого майна – питання вирішуване, але довірити його потрібно професіоналам галузі.

    Невипадково, що головний редактор журналу Ілля Воїнов є також президентом Правління Української Локсмайстер Федерації (УЛФ) – об’єднання спеціалістів галузі забезпечення безпеки майна, об’єктів та осель громадян.

    Comfort House 2015 Замки і Ключі

    Для підтвердження тези про комфорт користування та доступність пристроїв високої безпеки представники технічного відділу «СПВ Компані Лтд.» демонструватимуть на стенді журналу «Замки і Ключі» новітні технології безпечного замикання: електромеханічні циліндри CLIQ®, новий інтелектуальний замок ENTR™ та систему контролю ключів
    TRAKA 21. Усі гості виставки зможуть на власні очі переконатись в надійності та простоті повсякденного користування новими розробками від світових виробників продукції безпеки – MUL-T-LOCK® та ABLOY®.

    Comfort House 2015

    Тож, чекаємо Вас протягом усієї виставки Comfort House на стенді журналу «Замки і Ключі» у столичному виставковому центрі КиївЕкспоПлаза по вулиці Салютній, 2-Б. Стенд буде розташовуватись неподалік зони DESIGN INNOVATION виставкового павільйону.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору