Електромеханічна протиугінна система EMZ i10 для позашляховика VW Touareg / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електромеханічна протиугінна система EMZ i10 для позашляховика VW Touareg

  • 19.08.2015

    Електромеханічна протиугінна система EMZ i10 для позашляховика VW Touareg

    Електромеханічна протиугінна система EMZ i10 для позашляховика VW Touareg
    Був розроблений модельний електромеханічний протиугінний блокіратор КПШ EMZ i10 (Друге рішення) на популярний в Україні позашляховик VW Touareg.
     
    Пристрій EMZ i10 - це електромеханічна протиугінна система від відомого ізраїльського виробника SPETROTEC® (Спетротек). Система SPETROTEC® EMZ i10 встановлюється на штатні місця кріплення у підконсольному просторі автомобіля за допомогою зривних гвинтів. Система запускається автоматично через 45 секунд після вимкнення запалювання. Зняття системи з охорони відбувається шляхом введення на контрольній панелі особистого коду власника авто, що може складатись від 4 до 6 символів. Залежно від побажань власника, панель для введення коду можна розмістити у будь-якому зручному місці у салоні автомобіля.
     
    Електромеханічний протиугінний блокіратор КПШ SPETROTEC® (Спетротек) EMZ i10 на VW Touareg 
    Спеціалісти з захисту автомобілів від угону радять окрім блокіраторів КПШ, встановлювати на автомобілі замки капоту CONSTRUCT® Hood-lock (Конструкт худлок) та імобілайзери SPETROTEC® (Спетротек).
     
    Докладніше про протиугінні системи читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про електромеханічну протиугінну систему EMZ i10 читайте ТУТ.
    Принцип дії Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних систем SPETROTEC® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору