Електрозащіпка EFF EFF® 118W – рішення СКД для зовнішнього використання / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електрозащіпка EFF EFF® 118W – рішення СКД для зовнішнього використання

  • 27.07.2015

    Електрозащіпка EFF EFF® 118W – рішення СКД для зовнішнього використання

    Електрозащіпка EFF EFF® 118W – рішення СКД для зовнішнього використання
    Серія 118 електрозащіпок EFF EFF® (Ефф Ефф) добре знана серед професіоналів галузі безпечного замикання майна, адже – це мінімальні розміри корпусу, що підходять практично для всіх типів дверей, універсальність з напруги живлення, універсальність монтажу (правий/лівий) та радіальний язичок FaFix. Це рішення, що одночасно задовольняє вимоги ринку та потреби споживача.
     
    Пропонуємо увазі спеціалістів електрозащіпку EFF EFF® 118W, що має усі переваги серії та призначена для зовнішнього використання. Якщо на об’єкті виникає потреба включити до системи контролю доступу вхідні двері - електрозащіпка EFF EFF® 118W пропонує ефективне рішення даної проблеми.
    Електрозащіпка EFF EFF® 118W (Ефф Ефф)
    Основні переваги серії електрозащіпок EFF EFF® 118W:
    1. Вологостійкий корпус, що забезпечить стійкість до впливу навколишнього середовища.
    2. Різноманітність модифікацій та опцій, у тому числі й система ProFix.
    3. Монтаж на будь-які двері: металеві, дерев’яні, профільні.
     
    Технологія ProFix від компанії EFF EFF® (Ефф Ефф) складається із поєднання функції радіального язичка FaFix та вмонтованої направляючої для язичка замка. Дана опція стане цікавою виробникам, адже з’являється можливість стандартизації вирізу монтажного місця в дверній коробці, що у рази спрощує процес виготовлення та підготовки дверей для монтажу СКД. Існує вибір опцій ProFix1 чи ProFix2, що залежить у першу чергу від конструкції дверей та коробки.
     
    Для побудови СКД також використовують низку інших виконавчих елементів. Зокрема, електромеханічні замки ABLOY® (Аблой), електроригельні замки YLI® (Ілі) та магнітні замки SECURITRON® (Сек’юрітрон). Окрім того, кожна СКД не може функціонувати без надійних дверних дотягувачів.
     
    Докладніше про весь асортимент продукції EFF EFF® та особливості побудови Системи контролю доступу читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору