Все більше партнерів користуються послугами інженерно-конструкторського центру CONSTRUCT Ательє / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Все більше партнерів користуються послугами інженерно-конструкторського центру CONSTRUCT Ательє

  • 27.01.2016

    Все більше партнерів користуються послугами інженерно-конструкторського центру CONSTRUCT Ательє

    Все більше партнерів користуються послугами інженерно-конструкторського центру CONSTRUCT Ательє
    Шановні колеги, хочемо звернути Вашу увагу. В грудні місяці вийшов реліз ключових новин по безпеці авто в новому форматі структури продукції протиугінного захисту.
     
     
    Починаючи з 2016 року ми визначили 4 рішення для забезпечення протиугінної безпеки автомобіля:
     
    Механічні протиугінні системи
     
    Електромеханічні протиугінні системи
     
    Електронні протиугінні системи
     
    CONSTRUCT Ательє
     
     
    Саме з завданням ексклюзивної розробки протиугінного рішення в січні 2016 року звернувся до спеціалістів CONSTRUCT Ательє наш хороший партнер - дилерський центр ACURA "Акура Центр Аеропорт".
    Протиугінна система CONSTRUCT® VARIO (Конструкт) для ACURA MDX
    Своїм клієнтам дилерський центр пропонує повний комплекс сервісних послуг, щоб задовольнити навіть найвимогливішого власника "японця". Тому коли до них звернувся власник преміального 7-місного кросовера ACURA MDX з проханням встановити на його авто протиугінну систему CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо), яка була відсутня в каталозі виробника, спеціалісти сервісу ACURA звернулись за допомогою до CONSTRUCT Ательє.
     
    Розробка протиугінної системи CONSTRUCT® VARIO для ACURA MDX  Розробка протиугінної системи CONSTRUCT® VARIO для ACURA MDX  Розробка протиугінної системи CONSTRUCT® VARIO для ACURA MDX  Розробка протиугінної системи CONSTRUCT® VARIO для ACURA MDX
    Для інженерів CONSTRUCT Ательє відстань не стала перешкодою і вже за три дні замок зайняв своє місце в автомобілі, надійно захищаючи авто від викрадення. А власник авто залишився задоволений зручністю та приємним сервісом.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про комплексну протиугінну систему чеського виробництва CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо), яка одночасно вирішує три задачі з захисту автомобіля, можете дізнатися ТУТ.
     
    Принцип роботи протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою construct-centre@spv.ua або за телефоном (067) 5008894. Детальніше про Авторізований центр з монтажу від генерального імпортера дивіться на сторінці CONSTRUCT Ательє.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору