Розширення модельного ряду протиугінних замків педалі газу CONSTRUCT® GPL у листопаді / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розширення модельного ряду протиугінних замків педалі газу CONSTRUCT® GPL у листопаді

  • 29.10.2015

    Розширення модельного ряду протиугінних замків педалі газу CONSTRUCT® GPL у листопаді

    Розширення модельного ряду протиугінних замків педалі газу CONSTRUCT® GPL у листопаді
    «СПВ Компані Лтд.» традиційно слідкує за розробкою нових модельних механічних замків CONSTRUCT® (Конструкт) кожного місяця. Повідомляємо, що з'явились нові моделі протиугінних замків педалі газу CONSTRUCT® GPL (GAS PEDAL LOCK) для популярних в Україні автомобілів британської марки LAND ROVER.
     
    Комерційну пропозицію на листопад місяць оновлено такими моделями механічних протиугінних блокіраторів педалі газу CONSTRUCT® GPL:
    Для SUV-автомобілів Range Rover Evoque та Discovery Sport 2015 модельного року розроблено замок під номером GPL 47-003а.
    Для позашляховиків преміум-класу Range Rover і Range Rover Sport замок під номером GPL 47-004.
     
    Перевірка встановлення даних протиугінних замків була виконана фахівцями Construct Ательє на базі офіційного дилера марки LAND ROVER в Україні – «ВіДі Пауер Моторз».
     
    Замок CONSTRUCT® GPL у замкненому положенні механічно блокує натиснення педалі газу та не дозволяє автомобілю рухатись своїм ходом. Протиугінні замки педалі газу застосовуються на тих автомобілях, де блокування селектора КПШ технічно не можливе через особливості конструктиву автомобіля.
    CONSTRUCT® GPL (GAS PEDAL LOCK)
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору