Три відтінки сірого… ПВХ-плівки VINORIT / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Три відтінки сірого… ПВХ-плівки VINORIT

  • 17.05.2016

    Три відтінки сірого… ПВХ-плівки VINORIT

    Три відтінки сірого… ПВХ-плівки VINORIT

    Сучасний тренд в оздобленні вхідних дверей та вікон – ПВХ плівки однотонних кольорів.

    Слідуючи тренду, ми поповнили колекцію ізраїльських ПВХ-плівок VINORIT® однотонних кольорів новою плівкою Антрацит сірий. Як говорить сама назва – плівка темно-сірого кольору з холодним віддтінком. Ми вже отримали плівку Антрацит сірий із класичним тисненням PORIM та очікуємо в червні цей колір із тисненням SAND.

    Тепер колекція з трьох відтінків сірих кольорів має задовольнити усіх прихильників модних сьогодні стилів мінімалізм, хайтек, лофт, урбанізм тощо. Перший сірий 17P-1 – найсвітліший, має металевий блиск і за відтінком схожий на алюміній. Другий колір – Сірий лісовий 57R-1, який додався до палітри VINORIT® в 2014 році імітує фарбоване дерево, має виразну деревинну текстуру завдяки тисненню RUSTIKAL.

    Антрацит сірий (ANTRACIT GREY) Сірий лісовий (FOREST GREY) Cірий (GREY 9058)

    Новий третій колір VINORIT® Антрацит сірий 58P-1 – ідентичний кольору віконної плівки WINSHIELD® Антрацит сірий  58L-2  –  надзвичайно популярний колір для ламінування віконних профілів. Його висока популярність пов’язана із прагненням архітекторів створювати прогресивні стильні фасади. Тепер у архітекторів і дизайнерів є можливість оздобити у модний сірий не тільки вікна, а й вхідні двері, підвіконня, меблі, тощо.

    Всього палітра однотонних плівок VINORIT® на складі СПВ Компані Лтд налічує 7 кольорів: Білий, Молочний, Слонова кістка, Капучіно, Сірий, Сірий лісовий, Антрацит сірий. Застосовувати однотонні плівки VINORIT® можна і на металевих дверях, і на фрезерованих накладках з МДФ. Гарно виглядають вони у виконанні накладок із каталогу Геометрія, Натура, а у накладках класичних рисунків із патиною створюють асоціації із старовинними фарбованими дверима, поширеними в Австрії та Німеччині.

    Застосування плівки VINORIT  Застосування плівки VINORIT  Застосування плівки VINORIT  Застосування плівки VINORIT

    Важливо зауважити, що однотонні плівки якнайкраще поєднуються із кам’яним шпоном SlateStone®, вдало підкреслюючи його природну неповторність. 

    Ознайомитись з повною колекцією ізраїльських ПВХ-плівок VINORIT® можна на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», докладніше про плівки VINORIT® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.  

    Порівняльний тест VINORIT® та корейської плівки в лабораторних умовах дивіться у відео:
     
     
    Для замовлення ПВХ-плівки VINORIT® (Віноріт) звертайтесь за електронною адресою: gurt@spv.ua. Для того, щоб поставити питання менеджеру з напряму декоративні покриття, ТИСНІТЬ СЮДИ.

     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору