Українська Локсмайстер Федерація: «CONSTRUCT стійкий до відкриття методом бампінгу» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Українська Локсмайстер Федерація: «CONSTRUCT стійкий до відкриття методом бампінгу»

  • 10.02.2011

    Українська Локсмайстер Федерація: «CONSTRUCT стійкий до відкриття методом бампінгу»

    Українська Локсмайстер Федерація: «CONSTRUCT стійкий до відкриття методом бампінгу»
    На сайті УЛФ розміщено результати дослідження замків CONSTRUCT (конструкт) на стійкість до бампінгу.  На відео президент громадської організації Ілля Воінов  намагався відкрити замок, використовуючи  метод бампінгу.
     
    На сайті УЛФ зазначено:
    «У зв’язку з численними зверненнями до УЛФ, громадська організація провела тестування механічного протиугінного замка CONSTRUCT на відкриття методом бампінгу. До нас надійшов ряд запитань, що стосувалися можливості відкриття цих  замків методом бампінгу. Адже у Інтернеті  розміщено чимало матеріалів, автори яких стверджують, що замок відкривається за допомогою такого метода. Дбаючи про безпеку рухомого та нерухомого майна кожного громадянина, президент Правління УЛФ Ілля Воінов вивчив ряд відеоматеріалів у мережі та провів власне дослідження. Як бачимо,  замок CONSTRUCT стійкий до відкриття методом бампінгу. На основі проведеного дослідження можемо зробити висновок, що інформація про можливість його відкриття у такий спосіб не відповідає дійсності».
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору