Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в вересні місяці поповнився новими зразками / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в вересні місяці поповнився новими зразками

  • 28.09.2016

    Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в вересні місяці поповнився новими зразками

    Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в вересні місяці поповнився новими зразками

    Щоб кожний автовласник мав змогу отримати надійну систему проти угону, «СПВ Компані Лтд.» традиційно слідкує за розробкою нових модельних механічних замків CONSTRUCT® (Конструкт) кожного місяця.

    Комерційну пропозицію за вересень місяць поповнено новими моделями механічних замків CONSTRUCT® (Перше рішення з протиугінної безпеки):

    Оновлений Audi Q3 пропонує приємне поєднання маневреності хетчбеку та практичності позашляховика, які криються під престижним та стильним, хоча і трохи консервативним, кузовом. На автомобіль з автоматичною трансмісією був розроблений блокіратор КПШ Construct Gear G2 - CF1690a.

    Потужніший, ефективніший і більш інноваційний: новий Audi A4 являє собою новаторський симбіоз технологій та естетики. Для нового седана, де перемикання КПШ здійснюється за допомогою електронного джойстика, був розроблений протиугінний блокіратор педалі газу Construct Gaz Pedal Lock - GPL 06-007.

    Для комерційного автомобіля Mercedes-Benz Vito нового покоління, в якому перемикання передач відбувається за допомогою селектора DIRECT SELECT на рульовій колонці, був розроблений замок рульового валу CONSTRUCT VOLANT. Замка отримав номер - 57-014.

    Повноприводний кросовер Lexus RX підкорив серця багатьох автолюбителів інноваційним дизайном та розкішною комплектацією. Для нього була розроблена система проти угону Construct Vario, яка одночасно блокує селектор коробки перемикання швидкостей і капот автомобіля, що отримала номер - CV1845-057.

    Легендарний Toyota Land Cruiser 200 отримав надзвичайно мужній, виразний та абсолютно новий дизайн екстер’єру, а також повністю оновлений сучасний інтер’єр, набув ще більшої вишуканості та міці. Розроблений для нього механічний протиугінний блокіратор Construct Vario отримав номер - CV1825-017.

    Протиугінна система CONSTRUCT для Audi Q3  Протиугінна система CONSTRUCT для Audi A4  Протиугінна система CONSTRUCT для Mercedes-Benz Vito  Протиугінна система CONSTRUCT для Lexus RX  Протиугінна система CONSTRUCT для Toyota Land Cruiser 200

    Фахівці автомобільної безпеки, для більшої ефективності та надійності, радять встановлювати на авто комплекс протиугінних систем, механічні протиугінні системи - блокіратори та доповнювати електоронними системами захисту - додатковими імобілайзерами чи супутниковими протиугінними системами.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору