Інноваційна серія ПВХ-плівок VINORIT® на KIFF 2014 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Інноваційна серія ПВХ-плівок VINORIT® на KIFF 2014

  • 20.02.2014

    Інноваційна серія ПВХ-плівок VINORIT® на KIFF 2014

    Інноваційна серія ПВХ-плівок VINORIT® на KIFF 2014
    Новітній дизайн ізраїльських ПВХ-плівок VINORIT®
    ( вінорит ) першими побачать відвідувачі Київського міжнародного меблевого форуму KIFF 2014. Kyiv International Furniture Forum відбудеться у другій половині травня 2014 р. у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза (вул. Салютна 2-Б).
     
    «СПВ Компані Лтд», генеральний імпортер покриття для зовнішнього та внутрішнього застосування VINORIT® ( віноріт ), підготував сюрпризи гостям свого стенду. Фахівці галузі побачать довгоочікувану революційну ПВХ-плівку для меблевих фасадів і дверних накладок. Виробники зможуть оцінити новизну малюнку і традиційну якість ПВХ-плівок від Kibbutz Haogen. На KIFF 2014 ми покажемо неординарні приклади МДФ-фасадів, які напевне стануть трендом цього року.
     
    Хочете знати, як виглядатимуть новітні інтер’єри 2014 року і першими в Україні замовити безпрецедентну серію VINORIT®? Приходьте на Київський міжнародний меблевий форум і 24 Міжнародну виставку МТКТ Innovation «Меблеві технології, комплетуючі, текстиль».
     
    Увага!
    Дати проведення виставки KIFF перенесені на 28-31 травня 2014 року.
     
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору