Mul-T-Lock – 40 років, з них 20 – в Україні / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Mul-T-Lock – 40 років, з них 20 – в Україні

  • 07.06.2013

    Mul-T-Lock – 40 років, з них 20 – в Україні

    Mul-T-Lock – 40 років, з них 20 – в Україні
    Цього року ізраїльська компанія Mul-T-Lock (мультилок) відзначила своє сорокаріччя. З провідним світовим брендом галузі безпеки СПВ Компані Лтд працює майже 20 років – від самого заснування.

    28-30 травня у Єрусалімі відбулась Міжнародна конференція дилерів компанії Mul-T-Lock (мультилок), присвячена цій визначній події. На Конференцію та на святкування річниці були запрошені партнери компанії Mul-T-Lock (мультилок) з усього світу.

    У виступах керівництво та співробітники Mul-T-Lock (мультилок) підсумовували досягнення компанії за чотири десятиліття, протягом яких відбувалося зростання і втілювалися інновації. Учасники урочистості пригадали найвизначніші віхи історії становлення компанії – заснування та перші кроки, вихід на міжнародний ринок, отримання перших сертифікатів якості, участь у заснуванні групи компаній ASSA ABLOY, винайдення нових рішень у безпеці.
     
    40 лет мультилок
     
    За такий короткий проміжок часу компанії Mul-T-Lock (мультилок) вдалося неможливе – стати не лише законодавцем у світі безпеки, але і стати загальним іменем для назви замкових виробів. Нині число користувачів «мультилоками» у світі складає понад 100 мільйонів і постійно зростає.

    Приємно, що найпрогресивнішу динаміку зростання серед країн світу за останні роки встановила Україна і Росія. З 2009 по 2012 роки динаміка зростання продажів показала приголомшливий відсоток – 115% Сталому зростанню бренду в Україні сприяло поступове створення зручної мережі сервісних центрів обслуговування продукції та наполеглива праця наших партнерів, що дало змогу знаходити продукцію Mul-T-Lock (мультилок) у більшості українських міст.

    Під час робочої програми Конференції співробітники ТОВ СПВ Компані Лтд взяли участь у кількох практичних семінарах, спрямованих на підвищення ефективності роботи з партнерами та клієнтами, впровадження прогресивних методів просування продукції, в тому числі й електронними засобами маркетингу, техніці роботи з корпоративними споживачами, а також ознайомились з новими розробками компанії Mul-T-Lock (мультилок).
     

    Найширша дилерська мережа, постійне розширення числа міжнародних патентів, роками відточена бездоганна репутація, і, головне, довіра мільйонів споживачів на всіх континентах, - все це є складовими частинами успіху Mul-T-Lock (мультилок). Кожен з 500 співробітників компанії усвідомлює соціальну цінність вкладу у власну роботу, вкладу у вашу безпеку та ваш спокій.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору